Connect with us

Музика

Група СкандаУ с първи самостоятелен концерт в зала Арена Армеец на 6 април 2019 година

Avatar

Публикувано

на

SKANDAU ARENA 06 04 19

Една от най-популярните български групи – СкандаУ, ще се качи на сцената на зала Арена Армеец за първия си голям самостоятелен концерт. На 6 април 2019 година, точно в 20:00 часа, всички фенове и почитатели на талантливото дуо ще имат възможността да станат част от едно незабравимо музикално преживяване.

От началото на 2018 година досега, Тото и Лъчо, които сами продуцират музиката си, добавиха 6 нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като хит. „Без да пие“, „Кокайна“, „Чужди усмивки“, „Хайвера“, „Катран“ и най-новата „НО!“ ще са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета. За да е пълна емоцията и преживяването, на сцената ще се качат и гост-изпълнители, които групата ще запази в тайна към момента.

През 2017 и 2018 година момчетата бяха обявени за група на годината на годишните музикални награди на БГ радио, както и на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards. Друго доказателство за успехите им са хилядите фенове и абонати на каналите им в социалните мрежи. В допълнение е и фактът, че именно те са първите изпълнители от новото поколение артисти, които се осмеляват да организират концерт с такъв мащаб.

Билети за концерта ще могат да бъдат намерени от 29.10.2018г. в мрежата на Eventim. Цената ще е на стойност от 10 лева, а за всички гости в неравностойно положение – безплатен.

Continue Reading
Advertisement