Connect with us

Музика

Гумени Глави подаряват на феновете трети концерт в София

Avatar

Публикувано

на

CVS 008

снимка: Creative Visual Solutions

Заради големия интерес и успеха на последните два лайва в club Terminal 1, легендарната банда обявява концерт и на 15-ти септември в клуба.

След като вечните хитовете на Гумени Глави, сред които „Ще Му Разбия Главата“, “ Извинявай, Скъпа“, “ Може Да Си Грозен“, „Даниела“ и „Трета вежда“, подлудиха публиката в претъпкания Terminal 1, групата ексклузивно обяви и още една изява в клуба. BIG SHA, ВАЛЬО КИТА и DJ DIDO ще избухнат на 15-ти септември, трета поредна вечер, за да могат още повече фенове да си припомнят началото на истинския хип хоп в България през 90-те.

Последните два концерта в club Terminal 1, които се проведоха на 13-ти и 14-ти септември, продължиха близо 2 часа и оставиха без дъх близо 1 000 фена. Заради ексклузивното обявяване на лайв и на 15-ти септември, цената на билетите в предварителна продажба и на място ще е 20 лв. Броят на билетите отново е ограничен, поради което организаторите препоръчват предварителното закупуване или по-ранното пристигане в клуба.

БИЛЕТИ се разпространяват в мрежата на Eventim.bg.
Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а началото е в 22:00 ч.

Advertisement

По случай дългоочакваното си събиране „бащите на българския хип хоп“ издадоха и албума „Гумени Глави – The Best (remixed & remastered)“. Той събира най-големите им хитове в осъвременени версии и може да се изтегли от itunes.

Всичко най-ново покрай бандата може да се следи и на новосъздадената им страница във Facebook: Гумени Глави.

Continue Reading
Advertisement