Connect with us

Култура

„Дан Браун: Изгубеният символ“ идва през януари по FOX

Avatar

Публикувано

на

Dan Brown Тhe Lost Symbol

снимка: Rafy/Peacock

Десетте епизода на този изпълнен с мистерии сериал ще ни поведат по стъпките на прочутия професор Робърт Лангдън всяка сряда от 22:00 часа

FOX започва новата година с вълнуващи новини за любителите на завързаните интриги, мистериите, драмата и един легендарен автор. Българските зрители ще могат да се насладят на разтърсващо пътешествие в новата поредица „Дан Браун: Изгубеният символ“, която ще се излъчва премиерно от 26 януари в 22:00 часа, и ще имат възможност да проследят разгръщащата се история всяка сряда по същото време.

Базиран на международния бестселър на Дан Браун „Изгубеният символ“, сериалът проследява приключенията на младия харвардски професор по символика Робърт Лангдън, който решава на пръв поглед нерешими загадки, за да спаси отвлечения си ментор и да спре ужасяваща световна конспирация. В тази адаптация феновете срещат Лангдън в по-ранен етап от кариерата му.

Обаятелният и чаровен Ашли Зукърман ще се превъплъти в ролята на популярния професор, прочут със способността си да разплита и най-сложните пъзели. Наред със Зукърман ще се насладим и на майсторската актьорска игра на Еди Изард в ролята на ментора на Лангдън Питър Соломон. Катрин Соломон, която е дъщеря на Питър в тази адаптация, ще оживее на малкия екран в лицето на Валъри КъриЛора де Картере и Киънън Джолиф играят респективно Изабел и Закари Соломон.

Advertisement

https://youtu.be/n3v97HTNUXU

Бо Нап ще ни представи основния антагонист, като се превъплъти в злодея Малах. Сумали Монтано е Сато – директор на службата за сигурност към ЦРУ. Рик Гонсалес е полицаят от Капитолия Нунес. Тези и много други имена от актьорския състав ще поведат зрителите през вълнуващата и завладяваща история.

Дан Дуоркин и Джей Бийти са сценаристи и изпълнителни продуценти на сериала. Дан Браун, Брайън Грейзър, който беше копродуцент на трите игрални филма, Рон Хауърд, който режисира и трите филма за Робърт Лангдън, Сами Ким Фолви, Ана Кълп, Джон Уебър и Франк Сиракюса също са изпълнителни продуценти. Дан Трахтенбърг е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод. Сериалът е продуциран от  CBS Studios, Imagine Television Studios и Universal Television, подразделение на Universal Studio Group и се разпространява по цял свят от ViacomCBS Global Distribution Group.

Този път ще можем да се насладим на спиращите дъха приключения на Робърт Лангдън от удобството на собствения си дом и „Дан Браун: Изгубеният символ“ гарантирано ще ни държи в напрежение до последната минута.

Следете сериала от 26 януари, всяка сряда от 22:00 часа по FOX.

Advertisement