Connect with us

Култура

„Дао на късмета“ вече е в България

Avatar

Публикувано

на

DAO OF LUCK

Дайки Ивабучи разкрива как да привлечем късмет в живота си с нова книга-талисман

Дали късметът съществува? И колко от нас умеят да привличат и използват силата му?

За всички, които искат по-добре да овладеят древните тайни на Изтока, в книжарниците вече е новата книга на Дайки Ивабучи “Дао на късмета”. Част от поредицата „Платинени страници“ на ИК InSighting, тя е едновременно наръчник и покана да се потопим във философията от Страната на изгряващото слънце.

И късметът не просто е втъкан в съдържанието на книгата, а и в нейното прекрасно оформление и самата й същност, което я превръща в своеобразен талисман.

Зад твърдите корици, обагрени в цвета, символизиращ късмет в страните от Далечния изток – червено, се крият 22 глави с по 22 принципа. Всеки един от тях ни разкрива как непосредствено да привлечем късмет в битието си.

Advertisement

Рисунките на стари японски майстори съпровождат всички глави от книгата, превръщайки я в произведение на изкуството сама по себе си. Разлистването й е едновременно разходка из галерия и беседа с мъдрец.

Философията в „Дао на късмета“ е непреходна и неизчерпаема – всеки път, когато отворим книгата, ще се натъкнем на нещо ново, което предишния път не сме могли да възприемем. Книгата се развива заедно с нас, търпеливо изчаквайки да разберем всичко, което се опитва да ни разкрие.

Авторът Дайки Ивабучи ни посреща радушно и до последната страница щедро споделя с нас тайните на късмета.

Да. Късметът е тук, в момента – пред теб. Ще го намериш между кориците на тази книга, а след това ще разбереш, че се простира и извън нея – в теб, около теб … навсякъде в живота ти.

Предишният ми „аз“ нетърпеливо би се провикнал: „Не се бави, грабни късмета си преди да е избягал!“. Но след срещата ми с него, с непреднамерена усмивка ти казвам: „Наслади му се! Късметът е нещото, което никой никога не може да ти отнеме, защото … късметът е избрал точно теб.“ –Дайки

Advertisement

 

***

За повече информация:

Лора Коларова / PR Мanager ELFusion

+359 899 150 505/ l.kolarova@elfusion.com

Advertisement
Continue Reading
Advertisement