Connect with us

Tехнологии

Да използваме удобството на докосването: MMD показа интерактивния дисплей Philips 242B9T със SmoothTouch технология

Avatar

Публикувано

на

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви пускането на модела Philips 242B9T – 24-инчов LCD монитор със SmoothTouch (23,8” / 60,5 см в диагонал). Този богат на функции тъч дисплей със съотношение на страните 16:9 предлага на потребителите визуално удоволствие от Full HD резолюцията и е снабден с технологии за защита, включително IP54 за прах и вода, както и с капацитивен чувствителен на допир екран с разпознаване на 10 зони на докосване. Освен приятно и интуитивно тъч изживяване, той предлага лесно свързване и технологии за защита на очите, както и гъвкава стойка, които го правят идеален за професионалистите, работещи в търговията, точки на продажба, информационни зони, хотели, магазини, ресторанти и образователни учреждения.

Гъвкавост навсякъде

Philips 242B9T Touch Monitor предлага интерактивен SmoothTouch дисплей, проектиран за естествено, интуитивно взаимодействие във всякакви сценарии. Капацитивната тъч технология с 10 разпознавани точки позволява писане с 10 пръста, което означава, че на потребителите няма да липсват техните клавиатури. Наличният стилус предлага допълнително предимство, когато е нужна повишена прецизност. От приложенията с поддръжка на докосване и жестове, до проектите за съвместна работа и вълнуващите игри, този монитор без проблем комбинира удоволствие и продуктивност. И понеже съвременни потребителите по-гъвкави от всякога, Philips 242B9T е снабден с антирефлексно покритие на екрана, гъвкава стойка SmartStand във формата на буквата “Z” и усъвършенствана IP54 защита срещу вода и прах, които го правят достатъчно устойчив за употреба навсякъде.

Празник за очите

С подобрената резолюция Full HD 1920 x 1080 Philips 242B9T осигурява всички детайли и цветове, които съвременните потребители искат и очакват. Подобрявайки допълнително качеството на всяко зрително преживяване, технологията автоматично настройва цветовете и интензитета на подсветката, за да предложи дълбоки тъмни и искрящи светли области, което гарантира върхово качество на изображенията и видеото. За да e сигурно, че потребителите ще се наслаждават на 24-инчовия екран, Philips 242B9T е снабден с набор от възможности като Flicker-Free, LowBlue и EasyRead режими и други.

Advertisement

Лесен за използване и за обичане

Всяка функция на Philips 242B9T е разработена да осигури постоянно приятно потребителско изживяване. А когато става дума за свързване, този монитор осигурява максимално удобство, благодарение на широкия набор от характеристики, които допълнително улесняват работата и забавлението. Те включват HDMI 1.4, DVI-D, VGA и DisplayPort 1.2, както и увеличаващи продуктивността два бързи USB 3.1 порта.

Гъвкавият, функционален и лесен за употреба тъч монитор Philips 242B9T е наличен на препоръчителна крайна цена от 589 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.Philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Advertisement
Continue Reading
Advertisement