Connect with us

Lifestyle

Дейвид Алън идва в България по покана на Семинари Инсайт

Avatar

Публикувано

на

Авторът на световните бестселъри „Да свършиш работата“, „Да задвижим нещата“, „Как да постигнем резултати без излишни усилия“ и мн.др., и създател на световно известния метод за личностна продуктивност GTD („Getting Things Done“) Дейвид Алън ще посети България за първи път по покана на Семинари Инсайт. Той ще бъде лектор на международния семинар Инсайт IV (Insight IV) – последното ниво от поредицата семинари в образователната програма на  Инсайт.

„Малки неща, правени последователно, могат да имат огромно въздействие.“, казва Дейвид Алън в една от своите книги и споделя, че „Човешкият мозък е създаден да ражда гениални идеи, а не да помни всичко. Процесът на раждане на гениални идеи може да бъде осъществен, след като мозъкът е изчистен от всички мисли за задачи.“.

Това е и ключът към метода на Дейвид Алън за лична продуктивност GTD, който ще бъде демонстриран на Инсайт IV. Този метод, определен от The New York Times като брилянтен и използван от стотици хиляди хора в цял свят, предлага гъвкави стратегии за намаляване на количеството ежедневните и професионални задачи и на времето за тяхното изпълнение.

Водещият на Инсайт IV Дейвид Алън ще сподели своя практически опит и ще работи с всеки участник за създаването на пълноценна система за управление на задачите и увеличаване на личностната продуктивност.

Инсайт IV е финалното ниво на семинарите на Инсайт, като през годините негови фасилитатори са били световно известни имена в сферата на личностното и професионално развитие, между които и авторът на бестселъра „Пилешка супа за душата“ – Джак Канфийлд.

През тази година страната ни е има честта да бъде единствен домакин на събитието, в което ще се включат близо 100 професионалиста от цял свят – САЩ, Англия, Индия, Австралия, Русия, Гърция, Мексико, Франция и др.

Advertisement

Инсайт IV е едномесечен семинар създаден за тези, които искат по-пълно да овладеят своя личен и професионален живот, да живеят по-качествено и творят, следвайки мисията на сърцето си. Паралелно с Инсайт IV, в България ще се проведе и Инсайт I (05-08 юни 2015 в Интер Експо Център), чиито водещ ще бъде един от основателите на Инсайт семинарите и пионер в сферата на личностното и бизнес консултиране – Ръсел Бишоп. Това е първото ниво на програмата, включващо  обучителен процес, основан на преживяванията и адресиран към цялостната човешка същност – физическа, емоционална, мисловна, духовна. Методите, които семинарът използва, са кратки лекции, упражнения по двойки, упражнения в малки и големи групи, творческа визуализация, ролеви игри, споделяне, въпроси и отговори и др. Целта на семинара е отключване на човешкия потенциал за повече креативност и продуктивност, а също и потенциала да обичаме повече и да сме по-щастливи.

За повече информация: http://insightseminars-bg.org/

снимка: PR

Continue Reading
Advertisement