Connect with us

Музика

Дейвид Гарет с емоционално шоу в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Над 4 000 души споделиха музиката на виртуозния артист

Вчера, 30 август, се проведе дългоочакваният концерт на Дейвид Гарет. Събитието се състоя на стадион „Юнак“ в София и събра над 4 000 почитатели на вълнуващата музика на магнетичния артист. Още с излизането си на сцената Гарет вдигна публиката на крака, като откри концерта ударно с хитовата песен на Metallica „Enter Sandman“, част от която изсвири заобиколен от феновете си.

„Изключително много се радвам да съм отново сред вас. Минаха три години от последната ни среща и трябва да призная, че това беше един доста дълъг и труден период. Аз съм артист, който обожава работата си и това да е на сцената, близо до феновете си, ето защо днес съм по-щастлив от всякога, че имам честта да споделя музиката си с вас и да празнуваме живота. Надявам се да се забавлявате!“, каза Дейвид Гарет в началото на концерта.

Гарет продължи да общува с публиката по време на цялото събитие, като разказа забавни и трогателни истории, свързани с репертоара си. Сред песните, които изпълни, бяха „Hit The Road Jack”, “Beauty and the Beast”, “Smooth Criminal”, “Dance of the Knights” на Прокофиев, a “Shallow” той изсвири в компанията на дама от публиката, която помоли да се качи до него на сцената. Концертът продължи с още много изненади, които направиха вечерта незабравима.

Advertisement

снимка: ПР

Дейвид Гарет обеща да се върне отново на българската сцена, а дотогава феновете могат да се насладят на най-новия му албум, озаглавен „Iconic”, който предстои да излезе на 4 ноември.