Connect with us

Музика

Деси Добрева посреща големите български звезди в „Музика безкрай“ по БНТ 1

Avatar

Публикувано

на

2.Desi Dobreva Muzika bez krai BNT1

снимка: ПР

На 15 септември /сряда/ стартира най-новото музикално шоу в програмата на Българската национална телевизия – „Музика безкрай“. Всяка сряда от 21:00 ч., зрителите ще могат да се насладят на атрактивно телевизионно шоу с най-големите имена от българската поп и рок музика и техните песни-легенди, оставили трайна следа в сърцата на няколко поколения българи.

Водещ на музикалното шоу е чаровната и талантлива певица Деси Добрева. 

„Щастлива съм, че мога да бъда част от този прекрасен формат, в който ще представим най-доброто от българската популярна музика. Вълнувам се от предстоящите срещи с легендарните наши изпълнители и нямам търпение да кажа „Добър вечер!“ от сцената на „Музика безкрай!“”, споделя Деси Добрева.

В „Музика безкрай“ бенд от изявени музиканти с ръководител Дани Милев ще съпровожда певците. Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да се насладят на непринудена артистична атмосфера, в която водещата ще разговаря откровено с гостите, но и ще ги изненадва.

Любими песни, веселие и емоционални откровения за богатата история на популярната музика и бъдещето ѝ ще превръща всяка сряда вечер по БНТ в празник.

Advertisement

Гледайте „Музика безкрай“ всяка сряда от 15 септември, 21:00 часа по БНТ 1.

Continue Reading
Advertisement