Connect with us

Музика

Джейми Рашед идва с групата си Caliberty 

Avatar

Публикувано

на

MR2022 Caliberty 1080x1080 1

Честта да открият Midalidare Rock In The Wine Valley тази година се пада на българите от Caliberty, които добиха популярност около участието на вокала им, Джейми Рашед, в „Гласът на България“. Бандата ще се качи на сцената в деня на последния концерт на Whitesnake в България на 14 юли.

„Изключително се вълнуваме от тази възможност. Whitesnake са не просто легенди, а група, от която сме се учили. Дори в най-смелите ни мечти не сме се виждали на една и съща сцена с тях. А това да сме част от най-големия рок фестивал в България за годината се надяваме да е само началото на участието ни в подобни събития“, споделя Джейми Рашед.

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. На сцената в долината на виното ще видим – Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Continue Reading
Advertisement