Connect with us

Кино

Джеймс Бонд в А1 Видеотека през януари

Avatar

Публикувано

на

Xplore TV No Time To Die

Първият месец от новата година носи още вълнуващи филмови изживявания с А1 Видеотека. През януари абонатите на Xplore TV ще могат да гледат на домашния ТВ екран двадесет и петия филм от поредицата на Джеймс Бонд “Смъртта може да почака“, продължението на любимия на цялото семейство „Круд 2: Нова епоха“ и увлекателния криминален трилър „Тя няма вина“.

През януари абонатите на А1 Видеотека могат да се насладят на „Смъртта може да почака“ – най-новата глава от историята на легендарния агент. В началото на лентата Джеймс Бонд  (Даниел Крейг) e в Ямайка и вече напуснал активна служба, се е откъснал от предишния си живот. Това рязко се променя, когато при Бонд идват агентите Феликс Лейтър и Логан Аш, а по-късно и Номи – жената, която го е наследила като агент 007. Те правят всичко по силите си да го убедят да им помогне в най-опасната мисия досега. Бонд поема мисията, свързана със спасяване на човечеството от биологично оръжие с потенциал за пълно разрушение. Това го въвлича в смъртоносна игра с различни врагове, като Луцифер Сафин, изигран от носителя на Оскар Рами Малек, която го кара да се съмнява дори в най-близките си.

За феновете на анимационните филми Xplore TV предлага отлична възможност да прекарат приятно време пред ТВ екрана с героите на „Круд 2: Нова епоха“. Това е вторият филм от любимата за много деца поредица, посветена на едноименното семейство, който е с професионален дублаж на български език. Преминали през сериозно количество опасности, сред които зъбати зверове и „края на света“, членовете на праисторическото семейство имат нужда от ново място за живеене. Те се отправят на пътешествие в търсене на своя нов дом. Идеалното място обаче се оказва с един съществен недостатък – там вече живее друг. Семейство Круд се натъкват на семейство Хомосапиенс, което ги въвлича в един изцяло нов и непознат свят.

Криминалният трилър “Тя няма вина”, който абонатите на Xplore TV могат да гледат в А1 Видеотека през януари, проследява историята на американеца Бил, изигран от Мат Деймън. Той изоставя щата Оклахома, за да замине за Франция, където дъщеря му е обвинена за убийството на своя приятелка. Двамата са отчуждени един от друг, но като всеки родител той прави всичко по силите си, за да докаже, че тя е невинна. Бил се сблъсква с езиковата бариера, културните различия и сложна правна система, които правят неговата мисия почти невъзможна и изключително напрегната.

Със своите над 20 000 заглавия А1 Видеотека предоставя възможност за зрителите да се насладят на хитови продукции в дома си срещу достъпна такса. Xplore TV е с интерактивни функции, чрез които запомня предпочитанията на абонатите и с времето се „научава“ да им предлага подходящи за техния вкус заглавия.

Advertisement