Connect with us

Tехнологии

ДЖЕЙСЪН СТЕЙТЪМ УЧАСТВА В ПЪРВАТА ТЕЛЕВИЗИОННА РЕКЛАМА НА LG G5

Avatar

Публикувано

на

Джейсън Стейтъм, популярният актьор от екшън филми, като  The Transporter и поредицата The Expendables, участва в най-новата телевизионна реклама на LG Electronics за революционния G5 модулен смартфон. Фредрик Бонд, креативният, пламенен кинорежисьор, който е режисирал множество глобални кампании за известни мултинационални брандове, застана зад камерата.

 

Най-новата реклама на LG подчертава забавните и закачливи преживявания, които са възможни с G5 неговия разнообразен дизайн от модулен тип. Чрез възможността да бъдат закачени различни съпътстващи устройства и смартфонът да бъде трансформиран в камера с удобен захват или Hi-Fi аудио система, G5 е перфектен за всеки, който цени високо страхотните технологии и иновации, които подобряват живота ни.

 

Заснета в Лос Анджелис, в партньорство с креативната агенция Energy BBDO, рекламата показва Джейсън Стейтъм, който използва G5 по различни вълнуващи и забавни начини. Всеки персонаж в рекламата е изигран от г-н Стейтъм по забавен mise-en-scene начин, в съответствие с мотото на G5 – Life’s Good when you Play More.

Advertisement

 

„Смятам, че концепцията, която LG представя с G5 и неговия модулен дизайн ще  допадне на потребителите”, каза Джейсън Стейтъм. „За мен бе приятно да си партнирам с LG и да работя по тази реклама, затова се надявам това да проличи и от готовата продукция”.

 

„От представянето му на MWC, чухме мнозина да казват, че са чакали телефон, като G5”, каза Крис Йе, вицепрезидент и директор на маркетинговите комуникации на LG Mobile Communications Company. „С G5, нашето намерение е да покажем как смартфоните могат да надскочат основната си функция да са устройства за общуване и да доставят забавно мобилно преживяване, което може да обогати живота ни”.
Рекламата ще бъде излъчена в световен мащаб на ключови пазари, като Северна Америка, Южна Америка, Европа и Източна Азия и ще бъде публикувана на Фейсбук страницата LG Mobile (www.facebook.com/LGMobile) от 1 април (Korea Standard Time).

Advertisement
Continue Reading
Advertisement