Connect with us

Кино

Дженифър Лопес с нова песен на „Billboard Latin Music Awards“

Avatar

Публикувано

на

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Световната музикална икона Дженифър Лопес ще излезе на сцената на предстоящите награди за латино музика на списание Билборд (Billboard Latin Music Awards), за да представи нова песен от предстоящия си испаноезичен албум. Мултиталантливата певица и актриса ще получи специалната награда „Telemundo Star Award“ за изключителни постижения в музиката. Най-престижната и дългогодишна церемония в света на латино музиката – Billboard Latin Music Awardsще бъде излъчвана на живо на 27-ми април едновременно по телевизия Telemundo и Universo (най-бързо развиващата се испаноезична кабелна мрежа в САЩ).

Дженифър Лопес избира сцената на Billboard Latin Music Awards, за да повдигне завесата към предстоящата си нова продукция с музикален продуцент Марк Антъни и екипа на MAGNUS Media. Новият албум на звездата ще излезе през лятото на 2017-та година от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и ще отбележи първият испаноезичен проект на Лопес от 2007-ма година насам.

Настоящата година е изключително натоварена за певицата. Освен записите по новия албум, тя продължава шоуто си “All I Have”, което се радва на огромен успех в Лас Вегас в театър „AXIS“ в „Planet Hollywood Resort & Casino“ и участва във втория сезон на хитовия телевизионен сериал на NBC – „Нюанси синьо“. В допълнение към програмата на певицата, на 30/05 стартира най-новото танцово състезателно шоу в САЩ – “World of Dance”, в което Дженифър Лопес ще бъде жури в компанията на Ни-Йо и Дерек Хю. През декември, певицата ще бъде и звездата в мюзикъла на NBC – “Bye Bye Birdie”.

Актриса, певица, филмов и телевизионен продуцент, моден дизайнер, бизнес дама и филантроп – Дженифър Лопес – е сред най-успешните имена в света на целия шоу, моден и тв бизнес. За последното й турне “Dance Again” се продадоха повече от 1 МИЛИОН билета, а общият брой на продадените й албуми в света възлиза на над 75 милиона копия ;  филмите с нейно участие са донесли над 1.4 милиарда щатски долара приходи в боксофисите, а серията й с парфюми официално се води за най-продаваната продуктова линия на знаменитост в света с продажби от над 2 милиарда щатски долара.

Advertisement

Дженифър Лопес ще закрие церемонията на наградите “Billboard Latin Music Awards.

Continue Reading
Advertisement