Connect with us

Телевизия

“Джереми Уейд: тъмни води” с премиерни епизоди по Discovery Channel

Avatar

Публикувано

на

DC Jeremy Wade Tumni Vodi 3

Знаеш ли, че по-малко от 5% от Световния океан е изследван? Хиляди живи организми все още не са открити и познати на учените. За да промени това авантюристът и запален рибар Джереми Уейд, който е прекарал десетилетия в лов на морски чудовища в най-отдалечените кътчета на планетата идва на помощ. С ненадминати умения и здравословна доза късмет Джереми е заловил почти всички заподозрени. Но все още много риби намират своите места в списъка и предлагат нови загадки, които той възнамерява да реши.

От 29-и юни, точно в 22:00 ч. Джереми се отправя на мисия, за да извади от дълбините и да разкрие тайните на тъмните води. Готови ли са обаче те да се разкрият пред опитния рибар? Зрителите на Discovery Channel ще могат да научат от премиерните епизоди на  “Джереми Уейд: тъмни води”.

DC Jeremy Wade Tumni Vodi

Той започва пътешествието си в страна, в която властват скалите и леда – Аляска. Един вид риба, кралската сьомга, изглежда е изчезнал. Къде е отишъл и защо? Ще успее ли Джереми да даде отговори на тези въпроси?

На Алеутски острови в Северния Тихи океан рибарят разследва разкази на очевидци за необичаен вид, който унищожава местните риби. С помощта на местни хора и експерти Джереми е готов да хвърли въдицата си, за да улови отговорите, които му трябват. Възможно ли е обаче разследването да крие тайни опасности? Не пропускай интересните приключения на Уейд в “Джереми Уейд: тъмни води” само по Discovery Channel.

DC Jeremy Wade Tumni Vodi 2

Advertisement
Continue Reading
Advertisement