Connect with us

Кино

Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт са смъртоносно напушени в УЛТРА НАПУШЕН АГЕНТ

Avatar

Публикувано

на

American Ultra BG poster

Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт са звездите в най-новата комедия, която ще разхлади летните жеги – УЛТРА НАПУШЕН АГЕНТ. Какво се случва, когато ЦРУ скрият спящ агент в провинциално градче? Какво става, когато той е обявен за пречка пред целите на Управлението и нарочен за премахване? Но е прекалено добре обучен и… напушен, за да го отстранят толкова лесно. Как ще се развият нещата, ако гарнираш всичко това със стабилна доза трева – от 21 август в кината.

Героят на Джеси Айзенбърг (Майк) е обикновено момче от малък американски град. Животът му не се различава по нищо от този на милиони американци на неговата възраст – той работи в местния хранителен магазин, има приятелка, която много обича, и… пуши почти промишлено количество трева. В ролята на неговата приятелка Фиби ще видим Кристин Стюарт. Всичко е на път да се промени, когато мистериозна жена посещава младежа на работното му място. Тя изрича неразбираема за него кодова дума и изчезва. Оттогава започват да се случват странни неща – непознати се опитват да убият героя на Айзенбърг, героинята на Стюарт е отвлечена, а изведнъж се оказва, че момчето има завидни бойни умения. Всъщност Майк е спящ агент на ЦРУ – един от най-дорбе обучените им такива.

Количеството трева, което Майк и Фиби употребяват, неочакваните му бойни способности и отвличането на момичето са гаранция за една комедия, която ще ни разплаче от смях.

Джеси Айзенбърг е най-известен с ролята си на Марк Зукерберг в Социалната мрежа. На зрителите в Бълагрия е познат още от филмите Зрителна измама, Зомбиленд и На Рим с любов. За ролята си във филма, посветен на най-голямата социална мрежа, има номинация за Оскар за главна мъжка роля. Партньор на Айзенбърг в УЛТРА НАПУШЕН АГЕНТ е небезизвестната Кристен Стюарт. Превърналата се в истинска звезда с ролята си на Бела в поредицата Здрач актриса, ще ни докаже, че се справя също толкова брилянтно с комедийни роли. Освен в тийн вампирската драма, Стюарт се е изявявала в множество роли, сред които в Паник стая, Снежанка и ловеца, Все още Алис и др.

УЛТРА НАПУШЕН АГЕНТ обещава много смях и екшън от 21 август в кината.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement