Connect with us

Lifestyle

Джиджи Хадид представя „TOMMYXGIGI“ в Шанхай

Avatar

Публикувано

на

Gigi Hadid with fans at WIYF in Shanghai 2

снимка: PR

Супермоделът представи колекцията „ТommyXGigi” в Шанхай, като част от турнето #ТogetherTour. Всеки град от обиколката допълва по уникален начин спецификата на дрехите.

Tommy Hilfiger, представен от SARKK SA, обяви, че супермоделът Джиджи Хадид посети Шанхай. Градът е част от турнето на Хадид – #ТogetherTour, което включва Ню Йорк, Берлин, Милано, Дубай и Токио.

Джиджи се срещна с местни блогъри като Zhang Li, Han Huohuo, Linda Li, Andy Chen, Li Hui, and Fil Xiaobai, с които обмениха впечатления от местната мода. Хадид опита и типичния за района Xuhui – WIYF сладолед.

По-късно супермоделът се срещна и с Liu Yifei, Ni Ni, Chen Xuedong, Wang Ziwen и  Leaf Greener, с които пресъздадоха пред клиентите на Three on the Bund част от ревюто  с колекцията TommyXGigi от седмицата на модата в Ню Йорк. На събитието имаше кабина за излъчване на 180-градусово видео, място за временни татуировки и ноктопластика.

Advertisement

gigi-hadid-at-pop-bar-in-shanghai

снимка: PR

Колекцията TommyXGigi включва дамски спортни облекла, обувки и аксесоари, слънчеви очила, часовници и аромата THE GIRL. Тя съчетава модерния стил на Хадид и характерния за Хилфигър класически американски стил. Колекцията е небрежна, младежка и свежа и отразява игривия, романтичен поглед на Джиджи върху класическите морски мотиви. Колекцията отговаря на харизматичната личност на Джиджи –  ярка и позитивна, а стилът й е уверен, безупречен и готин.

Световната премиера на колекцията TommyXGigi се състоя по време на седмицата на модата в Ню Йорк на 9-ти септември. Томи Хилфигър беше домакин на първото иновативно шоу #TOMMYNOW, което сложи началото на нова ера в демократизирането на модата.

#TogetherTour стартира в Берлин на 2 септември 2016 г., когато супермоделът присъства на шоуто Bread&Butter на Zalando и показа колекцията #TommyXGigi за първи път. След това Джиджи Хадид посети Ню Йорк, Милано, Дубай и Токио.

andy-chen-gigi-hadid-linda-li-and-li-hui-at-wiyf-shanghai

снимка: PR

Advertisement

Джиджи Хадид носеше рокерски панталони, кадифен пуловер и дълго яке тип бомбър.

Liu Yifei носеше войнишко вълнено палто и панталони с висока талия, всички от колекцията TOMMYXGIGI.

Ni Ni беше с кадифен моряшки гащеризон от колекция Hilfiger.

Chen Xuendong носеше смокинг от колекцията Tailored.

Wang Ziwen беше облечена с рокля от колекцията TOMMYXGIGI и пуловер от колекцията Hilfiger.

Advertisement

Zhang Li носеше дънки от колекцията TOMMYXGIGI и моряшки пуловер с принт от дамската колекция на Tommy Hilfiger.

Han Huohuo беше с войнишко яке тип бомбър с типичните за колекцията TOMMYXGIGI кръпки.

Linda Li беше облечена с къса моряшка рокля от колекцията TOMMYXGIGI.

Andy Chen носеше сива тениска от мъжката колекция на Tommy Hilfiger и моряшки пуловер с типичните за колекцията TOMMYXGIGI кръпки.

Li Hui беше с златиста тениска с кожени панталони и шал с моряшки акцент, всички от колекцията TOMMYXGIGI.

Advertisement

Leaf Greener носеше изрязани панталони и пуловер с логото TOMMYXGIGI.

 

Continue Reading
Advertisement