Connect with us

Култура

“Джон Бон Джоуви – Биографията”

Avatar

Публикувано

на

Bon Jovi Sofia Concert

Print”Успехът се състои в това да паднеш девет пъти, а да се изправиш десет пъти.”

Джон Бон Джоуви

Издателство „Еднорог” представя за първи път на български език официалната биография на любимеца на милиони фенове по света – Джон Бон Джоуви. Книгата ще ви отведе на вълнуващо пътешествие из живота на една от най-обичаните рок звезди за всички времена, започвайки от ранните му ученически години, през които той среща своята голяма любов, преминавайки през изключително трудната борба за утвърждаване на неговата група и стигайки до сегашните му неуморни усилия в областта на благотворителността.

От слаб ученик до рок икона, която разчупва стереотипа за шеметния живот от типа „секс, наркотици и рокендрол“, от покорител на женските сърца до отдаден на семейството баща на четири деца, това е историята на мегазвездата на рока Джон Бон Джоуви.

Пътят на групата Бон Джоуви до върховете на славата, изпъстрен и с любопитни факти от живота на Джон Бон Джоуви, като тайната му сватба с неговата любима от гимназията Доротея или активното му участие в предизборната кампания на американския президент Барак Обама, е всъщност една от най-вълнуващите истории на успеха в музикалния свят.

Дори дългогодишните фенове на Джон Бон Джоуви ще научат малко известни факти от живота му като вдъхновяващата му реч пред световноизвестния „Клуб за дебати” на Оксфордския университет или немалкия му опит в ръководенето на отбор от висшата лига по професионален американски футбол на закрито.

Ако от дете си тананикате “Livin`  On a Prayer” или обожавате най-романтичната балада на всички времена “Always”, тази книга е точно за вас. Искате да научите повече за тайната сватба на Джон Бон Джоуви с Доротея или как се е родил химнът на Бон Джоуви “Wanted Dead or Alive”? Каним ви да надникнем заедно зад сцената…

Advertisement
Continue Reading
Advertisement