Connect with us

Култура

Джъстин Тимбърлейк дебютира със сигнъла чарта „Can’t Stop the Feeling!“

Avatar

Публикувано

на

Justin Timberlake CSTF Album Artwork

Джъстин Тимбърлейк е новият лидер в сингъл класацията на Билборд – Hot 100, след като песента „Can’t Stop the Feeling!“ дебютира на върха на чарта. „Can’t Stop the Feeling!“ детронира лидера до момента – „One Dance“ на Дрейк (с участието на WizKid и Kyla). Това е петият по ред No. 1 солов сингъл на звездата и заедно с Майкъл Джексън и Риана, Джъстин Тимбърлейк се превръща в третия изпълнител с най-много сингли в Топ 10 на чарта.

Песента е написана от Джъстин Тимбърлейк и шведския хит мейкър Max Martin, и е продуцирана в партньорство с друг титан в световната музикална индустрия – шведския композитор и музикант  Shellback. Премиерата на официалното видео с режисьор Mark Romanek е днес (17/05),

Джъстин Тимбърлейк направи изключително представяне на песента заедно с бенда ‘Тенеси Кидс’ по време на финала на конкурса Eвровизия 2016 в шведската столица – Стокхолм на 14-ти май.

„Can’t Stop the Feeling!“ е първият сингъл в кариерата на Джъстин Тимбърлейк, който дебютира на No. 1 в Hot 100 чарта; песента е и втори No. 1 дебют сингъл за годината в класацията, след дебюта на Зейн в Хот 100 през февруари с хита „Pillowtalk“.

Advertisement

„Can’t Stop the Feeling!“ дебютира и в класацията за дигитални продажби с 379,000 даунлоада в първата седмица след премиерата, според статистиката на Nielsen Music. С този резултат Джъстин Тимбърлейк постави и личен рекорд в кариерата си за най-много продадени сингъли в премиерната седмица, като задмина продажбите на сингъла „Suit & Tie“ от 2013 г. с участието на Jay Z и продадени 315,000 копия.

„Can’t Stop the Feeling!“ влезе и в стрийминг чарта на САЩ на 6-а позиция с повече от 15,6 млн. прослушвания в първите седем дни от премиерата.

„Can’t Stop the Feeling!“ е петият солов сингъл на Джъстин, оглавил чарта Hot 100; предишните 4 сингъла на мегазвездата, стигнали първо място в класацията, са: „SexyBack“ (7 седмици през 2006 г.), „My Love“ с участието на T.I. (3 седмици през 2006 г.) и „What Goes Around…Comes Around“ (1 седмица през 2007 г.) – всички сингли са част от албума „FutureSex/LoveSounds“ и колаборацията с Тимбаленд и Нели Фуртадо – „Give It to Me“ (2 седмици през 2007 г.).

„Can’t Stop the Feeling!“ излезе официално на 06/05 от компаниите DreamWorks и RCA Records (Sony Music) като част от саундтрака на анимационния филм „Тролчета“. Джъстин е част и от актьорския състав, озвучаващ героите във филма заедно с Ана Кендрик, Гуен Стефани, Джеймс Корден и др. Джъстин Тимбърлейк е и изпълнителен продуцент на музиката към филма, като саундтракът се очаква да излезе през септември тази година.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement