Connect with us

Култура

Дивна гостува на Пощенска кутия за детски приказки

Avatar

Публикувано

на

Коледната пощенска кутия на Гери Турийска се превръща в магическо място за детски приказки. Симо, Боги и Лора от БГ Радио, Теодора Духовникова, Драго Симеонов и Станимир Гъмов ще четат истории, като тематично за това издание, те ще бъдат придружавани от своите деца. Специален гост на събитието ще бъде младата и чаровна българска изпълнителка Дивна!

Датата е 20 декември (събота) от 11:00 ч., а мястото – FUNtasy Ring Park, Sofia Ring Mall. Ще има много подаръци, игри и сладки преживявания, подготвящи за Коледни изненади!

Всеки, който обича да пише и иска да чуе своята история, прочетена от някой от изброените български любимци и техните деца, може да изпрати своето творение до 16 декември на pkzaprikazki@gmail.com или на kutiazaprikazki@abv.bg. Приказните  коледни истории трябва да бъдат с дължина до две страници, шрифт 12.

Гостуването на Пощенска кутия ще бъде част от Коледата във FUNtasy Ring Park, която започна още на 3-ти декември с пристигането на Дядо Коледа от Лапландия. Около празниците на лотариен принцип ще бъдат избрани и децата, чиито желания ще бъдат осъществени от добрия старец.

Continue Reading
Advertisement