Connect with us

Музика

Диджей Silko гостува в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

На 23 януари :PM CLUB посреща британския топ диджей Silko, който ще отбележи своя 10-годишен юбилей на клубната сцена с българската публика. След множество изяви като резидент из цяла Великобритания и чужбина, DJ Silko идва за първи път в България, специално за петъчната парти вечер в хитовия столичен клуб, с DJ Angelo, Simon и Ясен Петров.

Всичко започва на местно ниво в родния му град Херефорд (западна Великобритания), където за кратко време успява да завоюва водеща роля на комерсиалната сцена и да работи с артисти като Tinie Tempah, Tinchy Stryder и Judge Jules. Това бързо провокира интереса на топ клубовете в големите градове, включително Лондон и Манчестър, и поканите за гостувания започват да валят.

През последните две години DJ Silko живее и работи в Испания като резидент в “Linekers” и “Tibu” в Марбела, където среща някои от най-големите имена в индустрията, а музиката му достига до хиляди хора от всички краища на света. Отскоро Silko отново е във Великобритания и взривява публиката в клуб “Saxtys” в Херефорд. Талантът му да обединява различни музикални стилове в своите динамични сетове и умението му да разтърсва всеки дансинг, му гарантират трайно присъствие на клубните сцени в цял свят.

Continue Reading
Advertisement