Connect with us

Красота

Дизайнер превърна Юлияна Дончева в принцеса

Avatar

Публикувано

на

IMG 0860

Дизайнерът Денислав Трандев – DeFF създаде впечатляващ тоалет за едно от най-красивите лица на българската политика и журналистика. В дебютната му колекция „РАВНОДЕНСТВИЕ“, която съчетава мода и астрология, представителката на зодия Рак – Юлияна Дончева ще бъде облечена в еко-коприна с преливащи морски нюанси. Десенът е отпечатан специално в текстилна фабрика зад граница по проект на младия българин, а пищната рокля е изпъстрена с перли и лунен камък.
Всички тоалети в РАВНОДЕНСТВИЕ са изработени от еко-материи в знак на любов и уважение към Природата, животните и бъдещето на планетата.
По оригинален начин DeFF е защитил своя еко-избор и в тоалета на зодия Стрелец – звездата на българската поп-фолк музика Бони ще бъде облечена с пищен кринолин покрит от еко-кожа и метални пръстени.
Цялата колекция ще бъде представена на 22 септември в киносалоните, на голям екран, в първия по рода си документален филм-ревю на режисьора Стилиян Иванов.
Майсторските прически на 12-те именити българки, представителки на 12-те зодиакални знака, са дело на Митко Дамов и екипа му от VOGUE VISION .

фотограф – Симеон Сълов

Continue Reading
Advertisement