Connect with us

Кино

„Дневникът на Мишо” от „Не така, брат!” е новата мания сред децата

Avatar

Публикувано

на

Новият сезон на онлайн сериала „Не така, брат!” стартира на 2 ноември, а успоредно с него излезе и книгата „Дневникът на Мишо” (ИК „Сиела”), която за броени дни се превърна в хит сред детската публика. Миналия уикенд на среща с автограф по повод излизането на книгата и старта на новия сезон на сериала, се събраха повече от 400 деца, а раздаването на автографи продължи с часове.

За по-малко от шест месеца и в рамките на два сезона историята за младия гений Мишо от уеб сериала „Не така, брат!” постигна забележителни успехи и генерира 10 милиона видео гледания онлайн. Първият тийн уеб сериал в България безспорно е хит сред тийнейджърите, а манията по него вече се пренесе и в книжарниците. Успоредно със старта на новия сезон „Големият взрив” излезе и книга – „Дневникът на Мишо”, чийто сюжет проследява вълненията на тийнейджъра, който свободно преборва формули, уравнения и научни термини, но още не знае как да спечели сърцето на своя съученичка.

В съботния следобед на 5 ноември героите от сериала се срещнаха с фенове в Mall of Sofia, за да отбележат излизането на „Дневникът на Мишо”.  Почти три часа Мишо, Дидо, Беатрис, Ива и Блага раздаваха автографи и широки усмивки+снимки на повече от 400 запалени фенове, които бяха дошли да си поприказват и да се снимат с любимите лица от онлайн сериала.

Междувременно, специалният сезон на „Не така, брат!” с името „Големият взрив” се радва да обещаващ старт и хиляди гледания във Vbox7.com и официалните канали на продукцията. Сезонът включва десет епизода, които онлайн потребителите могат да следят във Vbox7.com всяка сряда, точно в 16:00 ч. до края на годината. Всяка събота по едно специално видео в официалния канал на уеб сериала ще очаква запалените почитатели, а голяма част от темите ще бъдат базирани на текстове от книгата.

Дневникът на Мишо” е първият кросмедиен продукт, създаден по български онлайн сериал. На страниците на книгата ще намерите множество нови забавни случки с героите от „Не така, брат!”, предадени през погледа на Мишо, както и отговори на важни въпроси като: Как се прави хубава прическа?; Вечен ли е вечният огън?; За какво още може да се използват презервативите?; Как се свалят момичета?; Какви са проблемите на супергероите?

Advertisement

Изданието е по книжарниците от 2 ноември.

Continue Reading
Advertisement