Connect with us

Музика

Днес излиза новият албум на ПИТБУЛ – „CLIMATE CHANGE“

Avatar

Публикувано

на

Pitbull Press Photo 1 3 111950271

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Един от най-продуктивните и дейни изпълнители в света, Питбул е готов с десетия си студиен албум, озаглавен „Climate Change“ [Вирджиния Рекърдс/Sony Music], който ще излезе на 17/03 (петък) от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Албумът е наличен в най-големия музикален онлайн магазин www.musicmall.bg (http://bit.ly/2n2lf7A).

Албумът включва колаборации с огромен брой звезди от световната музикална сцена като: Дженифър Лопес, Принс Ройс, Джейсън Деруло, Стефан Марли, Ар Кели, Остин Махоун, Леона Луис, Kiesza, Стивън А. Кларк и „Ape Drums“. В „Climate Change“ са включени още издадените до момента хит сингли “Messin’ Around с участието на Енрике Иглесиас, “Greenlight“ заедно с Flo Rida & LunchMoney Lewis” и „Bad Man“ – един проект с Робин Тике, Джо Пери от Аеросмит и Травис Баркър от Blink 182.

Mr. Worldwide или Питбул е сред най-успешните хитмейкъри в света с # 1 хитове в над 15 държави, видеоклиповете му имат общо 9 милиарда гледания в YouTube/VEVO, 70 милиона продадени сингли и над 6 милиона продадени копия от албуми. Питбул просто няма спиране. Каналите в социалните му мрежи включват 59 милиона последователи във фейсбук (@Pitbull), 22 милиона последователи в туитър (@Pitbull) и 4 милиона последователи в инстаграм (@Pitbull), плюс над 8 милиона абонати в официалните му канали в YouTube (PitbullVEVO и PitbullMusic). В дигиталната платформа Shazam, Питбул е следван от 54 милиона последователи, в платформата Flipagram беше обявен за артист на месеца, след като само за няколко дни достигна 340 хиляди гледания и над 100 хиляди последователи (сега близо един милион). В платформата Pandora, Питбул е сред отличниците с повече от 3.34 милиарда слушания и над 11.2 милиона активни слушатели на месец. Сингълът му “Give Me Everything” е най-стриймваната песен за всички времена с 368 милиона слушания.

Армандо Кристиян Перес или Питбул се превърна в световна музикална звезда, след като като всеки сингъл на родения в Маями изпълнител, намира място в челните места на световните класации. Дългият списък от хитове започва с първия му #1 сингъл –  “Give Me Everything”.

Advertisement

pitbull

Питбул е успешен музикант, продуцент, бизнес предприемач и актьор, а кариерата му включва повече от 5 милиона продадени копия от албуми и над 60 милиона продадени сингли по целия свят, #1 сингли в над 15 държави, а видеоклиповете му в youtube имат повече от 9 милиарда гледания. Предишният проект на Питбул „GLOBALIZATION“ (2014, Вирджиния Рекърдс/Sony Music) включваше хитове като “Celebrate (от филма „Пингвините от Мадагаскар“)”, “Fireball” с участието на John Ryan, “Wild Wild Love” с участието на момичешката банда G.R.L. и официалната песен на Световното по футбол 2014 в Бразилия “We Are One (Ole Ola)” с участието на Jennifer Lopez и Claudia Leitte.

Освен изключителен артист, Армандо е и талантлив бизнесмен с производството на собствена марка водка (Voli) и дамска и мъжка серия парфюми, озаглавена „Pitbull“. Артистът се радва и на значителни спонсорски договори с брандове като Bud Light, Dr. Pepper, Kodak и Dodge. Питбул има и стратегическо партньорство с компанията Playboy Enterprises. Всичко това по категоричен начин затвърждава „титлата“ на Питбул – Mr. Worldwide.

Continue Reading
Advertisement