Connect with us

Lifestyle

Днес стрийминг гигантът DAZN стартира в България

Avatar

Публикувано

на

DAZN Global Platform 31

DAZN, водещата глобална спортна дестинация, официално е налична в повече от 200 държави и територии по света. Срещу начална месечна такса от само 2,99 лв., боксовите фенове ще получат пет битки за титли през първия месец в допълнение на непрекъснато растящия архив от класически битки, статии за атлети и програма с оригинално съдържание.

На 4 декември Били Джо Сандърс защитава своята световна титла в средна категория на СБО срещу сънародника си, англичанина Мартин Мъри.

Една битка от тежка категория, която не бива да се изпуска: обединеният световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа ще защитава своите световни титли срещу българския задължителен претендент Кубрат Пулев на 12 декември.

Генадий GGG Головкин иска да остане в историята, като ще се опита да постигне рекордна 21-ва успешна защита в средна категория на 18 декември срещу Камил Шеремета.

„Паунд за паунд“ шампионът Канело Алварез се връща към суперсредна дивизия ден по-късно, на 19 декември, за да се изправи срещу непобедения шампион Калъм Смит в Сан Антонио, Тексас.

Advertisement

Започвайки 2021 с трясък, на 2 януари експлозивният Райън Гарсия ще се опита да подпечата своя авторитет в дивизията срещу закаления в битки олимпийски златен медалист Люк Кембъл за временната титла на СБС в лека категория.

Изтеглете приложението на DAZN сега на устройства с интернет, включително смартфони, таблети, лаптопи, настолни компютри и устройства за дневни стаи като смарт телевизори, стрийминг стикове и игрови конзоли. За повече информация посетете www.DAZN.com.

*Сандърс срещу Мъри не е наличен на DAZN в Обединеното кралство, Ирландия, Австралия или Нова Зеландия. Джошуа срещу Пулев не е наличен на DAZN в Обединеното кралство или Ирландия. Канело срещу Смит не е наличен в Мексико. Гарсия срещу Кембъл не е наличен на DAZN в Полша.

Continue Reading
Advertisement