Connect with us

Общество

„Днес“ с Константина Живова – на живо от Варна от 15 август

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

В разгара на най-горещия летен месец сутрешното магазинно предаване „Днес“ по Bulgaria ON AIR се пренася за седмица в морската столица Варна. Водещата Константина Живова ще стане част от живота на града и ще го предаде на зрителите в преки включвания от различни локации.

Константина ще отрази на живо честванията по повод Деня на Варна в понеделник, 15 август, като ще разговаря и с кмета на града Иван Портних. В рамките на седмицата водещата ще срещне зрителите на „Днес“ с български музикални изпълнители, ще разкаже и покаже как почиват звездите по морето и какви са актуалните новини около тях.

Зрителите на Bulgaria ON AIR ще видят как се дресират делфини в компанията на Константина. Водещата ще покаже как се снима фотосесия на плажа, заедно с фотограф и модели, и ще демонстрира бижута, подходящи за морския сезон. Предаването няма да пропусне и актуалната за града тема за недвижимите имоти по морето.

С тези и още любопитни теми Константина Живова ще улови пулса на града в периода 15-19 август, за да го предаде на зрителите на „Днес“.

Advertisement

Кой ще заеме мястото й в студиото за една седмица – ще стане ясно в понеделник от 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

Continue Reading
Advertisement