Connect with us

Музика

Днес: ЪПСУРТ със силен лайв в PM Club

Avatar

Публикувано

на

Този четвъртък :PM Club ще се превърне във взривоопасна хип-хоп зона.На сцената ще се качат легендите на българския рап – Ъпсурт. Колоритната хип-хоп група продължава да бъде една от най-обичаните и успешни банди от родните меломани, а партитата с тях определено се помнят дълго. Каквото и да се каже още за Ъпсурт, няма да е достатъчно. Популярността на парчета, като „Втора цедка“, „3 в 1“, „Колега“ говори сама за големия успех на групата.

Феновете на Ъпсурт ще имат възможността да чуят на живо едни от най-популярните им парчета „Втора цедка”, „Мрънмрън”, „И твойта майка също”, „Звездата”, „Кълчи кълки“, „Чекай малко“,„Допинг тест“, като товае само една малка част от незабравимите хитове на групата.

Момчетата от Ъпсурт ще бъдат подкрепени на сцената от нежните вокали на Мария Драгнева и сексапилните момичета от балет Нова, а зад пулта ще се вихрят DJ Cass и DJ Big Bo.

Черните партита на :PM Club – BLACK BEATS by DJ DONCHO, са винаги за предпочитане с най-доброто от хип-хоп музиката, но когато специални гости са Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч, нещата направо ще излязат извън контрол.

:PM Club

Advertisement

Телефон за резервации: 0898 670 600

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/1676160652651624/

Continue Reading
Advertisement