Connect with us

Lifestyle

Днес, 14:15ч.: Tialoto LIVE разкрива тенденции в модата и красотата през 2021 година

Avatar

Публикувано

на

Първото Live студио на лайфстайл сайтове може да проследите в Tialoto.bg 

Какви ще са модните тенденции и новости в света на красотата през следващата година – отговори на този и още интересни въпроси ще даде първото по рода си онлайн студио на Tialoto.bg. То ще се проведе днес, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо в сайта и социалните мрежи на медията.

Водещ на Tialoto LIVE ще бъде главният редактор на лайфстайл сайта Криси Табачка, която ще срещне зрителите с хората, които създават тенденции. От тях ще научим какво трябва да има в гардероба си всяка модерна жена през 2021 година.

Онлайн студиото на Tialoto.bg ще ни срещне и със специалисти от beauty индустрията, които ще дадат ценни съвети на зрителите. За правилната грижа за кожата през студените месеци ще говори естетичният дерматолог д-р Румяна Кожухарова. Независимо от модните тенденции през следващата година, едно нещо със сигурност ще бъде актуално – красивата усмивка. Съвети за грижа за зъбите ще даде имплантологът и орален хирург д-р Бранимир Кирилов, който ще представи и различни методи за избелване на зъби.

Всяка модерна жена се вълнува от тенденциите в прическите и грима. Tialoto Live ще даде думата на коафьора Стоян Кунев, който ще очертае новостите по отношение на косата. Тенденциите в грима ще покаже гримьорът и основател на Proface Пепа Стоянова. Тя ще даде идеи и за изящен грим, които зрителките могат да използват за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Advertisement

Tialoto LIVE е подготвило изненада за един от зрителите –  подаръчна кошница с хранителни продукти, внимателно подбрани от Doti.bg, сред които са и създадените с вкус бонбони Doti. За да участват в томболата, зрителите трябва да се регистрират безплатно в сайта на събитието – https://events.tialoto.bg/.

Онлайн събитието на Tialoto.bg се провежда с партньорството на Hill Clinic, MEDICAL DENT, Storytel, Doti.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Az-jenata.bg, Puls.bg, Dnes.bg, „Лицата на града“ и MIKA.