Connect with us

Събития

Дни на женските страсти в The Mall

Avatar

Публикувано

на

Всичко, което истински вълнува една жена, ще те очаква в The Mall по време на дългоочакваните Дни на женските страсти от 8 до 11 март!

Започваме на 8 март с едно изключително специално събитие, посветено на всички дами! В нашия специален дамски кът, разположен на ниво 1 пред магазин Furla, посетителките на The Mall ще могат да се насладят на безплатни прически и грим, за да бъдат най-красивите на празника!

Всеки желаещ ще може да изпробва късмета си на Колелото на късмета, от което може да спечели интересни награди, осигурени от нашите партньори.

Специални гости на 8 март в The Mall ще бъдат очарователните блогъри Антоанет Пепе и Ивана Александрова. Младата майка, блогър и влогър Антоанет Пепе ще сподели кои са най-актуалните модни тенденции за предстоящата пролет, а също така ще даде идеи за красив и бърз стайлинг, който безспорно ще ви накара да се отличите. Бюти експертът Ивана пък ще разкаже за най-актуалните тенденции в красотата, а също така ще покаже своите трикове за безупречен грим всеки ден. Бъдете готови, защото Антоанет и Ивана са ви приготвили много предизвикателства и награди с подаръчни ваучери.

За допълнителна доза настроение и вдъхновение, нашите приятели от Рокакока ще покажат на всички посетители впечатляващи техники за декорация на кецове и тениски, с които можете да преобразите гардероба си! Почитателите на био козметиката пък ще имат възможността да се научат как да създадат ефективни домашни продукти за тяло с изцяло БИО продукти, благодарение на нашите приятели от Балев Био Маркет.

Advertisement

До 11 март посетителите ще имат възможността да се насладят на любими брандове по време на Beauty Expo, което ще се проведе на партерния етаж.

Луксозният бранд Chanel ще представи продуктите от своите три основни линии – аромати, грим и грижа за кожата. Акцентът обаче ще бъде запазен за новия аромат на Chanel – Coco Mademoiselle Intense.

И защото уханията са толкова разнообразни, колкото са и дамските настроения и характери, бюти експото в The Mall ще зарадва своите посетителки с още два мечтани луксозни аромата. Good Girl Eau de Parfum Légère от Carolina Herrera преплита в себе си редкия вид жасмин самбак империал – нежно цвете с изискано високо качество и неповторимо уахние. Paco Rabanne пък ще представи емблематичните ухания за Него и за Нея – Invictus и Olympéa. Героят и неговата богиня, чиито незабравимо присъствие остава завинаги в околните.

Професионалистите в красотата Eucerin са подготвили специална изненада за всички посетители. На къта им те ще открият високотехнологична дигитална маса за дерматологичен тест, с която консултантите им ще ти помогнат да определиш типа на кожата си, а след това да тестваш най-подходящите продукти според резултатите си. Ако тестваните продукти ви допаднат, в аптека SCS ще откриете специално намаление на продуктите на бранда в периода.

И тъй като март месец ни носи и началото на пролетта, бюти експертите на Braun са подготвени да запознаят посетителите с тайната на съвършено гладката кожа на тялото и лицето. Всеки заинтересован ще има възможността да научи за новостите около продуктовите серии епилатори, фотоепилатори и четки за лице.

Advertisement

Бюти експото в The Mall ще се проведе със специалното участие на L’Oréal Paris.

На своя красив лилав щанд нашите приятели от Corset също са подготвили много изненади и подаръци за дамите.

Очакваме ви с нетърпение!

Continue Reading
Advertisement