Connect with us

Tехнологии

До 100 лв. отстъпкa на устройства Nokia в онлайн магазина на Vivacom

Avatar

Публикувано

на

Nokia 5.4

Само до 31 май, клиентите на VIVACOM могат да се възползват от специална онлайн промоция с до 100 лв. отстъпка от цената на устройства Nokia. Промоционалните цени са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, или закупуване на моделите в брой или на изплащане.

С до 100 лв. отстъпка в онлайн магазина на VIVACOM се предлагат смартфоните Nokia 3.4 и Nokia 5.4. И двата модела са оборудвани с 6,39-инчов HD+ дисплей, осигуряващ ясна и контрастна картина. Nokia 5.4 има 48 МР четворна основна камера, 16 МР селфи камера и поддържа кинематографичен видеозапис. Устройството издържа до 2 дни работа с едно зареждане, благодарение на адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствения интелект подпомагащ технологията Adaptive Battery.

Смартфонът Nokia 3.4 от друга страна предлага тройна основна камера и 8 МР селфи камера. Панелът на модела с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката, а корпусът от лят метал с поликарбонатна обвивка дава усещане за комфорт и здравина. Характерно за Nokia 3.4 е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн.

С намаление от цената в настоящата промоция се предлагат и моделите от най-новата серията на Nokia – G10 и G20. Основните предимства на устройствата са елегантния скандинавски дизайн съчетан с издръжлива батерия и подобрена сигурност. Смартфоните са оборудвани с мощна батерия с капацитет 5050 mAh и вграден изкуствен интелект, която издържа до три дни с едно зареждане. Това е и най-мощната батерия до момента за Nokia смартфон. Nokia G10 и Nokia G20 работят с последната версия на Android™ 11, подготвени са с актуализации на софтуера в продължение на 2 години и месечни актуализации на сигурността за 3 години.

С отстъпка до 31 май се предлагат и устройствата за дома Nokia WіFі Веасоn 1, ĸoитo cвъpзaни пoмeждy cи cъздaвaт виcoĸoeфeĸтивнa cиcтeмa зa cĸopocтнa WіFі Меѕh мpeжa. Tя пpeдcтaвлявa интeлигeнтнa caмoopгaнизиpaщa ce мpeжa, ocигypявaщa oптимaлнo бeзжичнo пoĸpитиe в цeлия дoм. До 100 лв. е намалението и на безжичните слушалки Nokia Power Lite.

Advertisement

Специално за предстоящия дълъг уикенд, по случай националния празник 24 май, Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, VIVACOM осигурява на всички свои клиенти на мобилни услуги безплатен интернет пакет. Той включва 5 000 МВ на максимална скорост, които могат да бъдат активирани още днес – 21 май през приложението MyVivacom. Мегабайтите са валидни за ползване от утре 22.05 до понеделник 24.05 включително, за абонаментни услуги, и до 23.05 включително за предплатени услуги.

С допълнителния пакет, компанията осигурява на своите клиенти още възможности за сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в Европа* и се грижи да се наслаждават на любимото си съдържание и да бъдат в крак със случващото се у нас и по света.

Continue Reading
Advertisement