Connect with us

Tехнологии

До 150 лв. отстъпка за закупуване на нов смартфон от Теленор

Avatar

Публикувано

на

В началото на новата година онлайн магазинът на Теленор предлага специална селекция от 6 модела смартфони от различни ценови класове с отстъпки до 150 лв. Сред моделите клиентите ще открият двата най-нови модела на HUAWEI от серията Nova – Huawei nova 9 и Huawei nova 8i, SAMSUNG Galaxy A03s, както и XIAOMI 11T Pro 5G. Офертата е валидна при покупка в брой с абонаментен план Тотал+ или Тотал Макс от 11-и до 31-ви януари. Специалната онлайн отстъпка е достъпна след въвеждането на ексклузивния промокод NEW2022.

Флагшип моделът XIAOMI 11T Pro 5G 256GB впечатлява с бързина (зарежда до 100% за 17 минути с 120W Xiaomi HyperCharge), издръжливост (батерия с 5000 mAh), продуктивност с неговия Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G процесор, перфектна картина (плосък AMOLED дисплей с 1 милион цвята) и най-вече с кинематографичната сила на камерата си (тройна AI камера със 108 MP основна). В рамките на офертата той може да бъде закупен в брой с отстъпка от 130 лв. на Telenor.bg.

Всички онлайн плащания в онлайн магазина на Теленор се извършват при съвършена сигурност благодарение на SSL сертификата, който подсигурява безопасна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Теленор. От оператора също така предлагат и безплатна доставка при закупуване на устройство, а самата доставка ще бъде извършена до 7 работни дни след завършване на поръчката.

Ексклузивните промоционални цени ще са налични до края на месеца, като повече информация за офертата може да бъде открита на сайта на оператора.

Continue Reading
Advertisement