Connect with us

Tехнологии

До 350 лв. отстъпка на устройства Samsung в онлайн магазина на Vivacom

Avatar

Публикувано

на

Отлично предложение за клиентите на VIVACOM – до 31 май те могат спестят до 350 лв. при покупка на избрани устройства Samsung в онлайн магазина на телекома. Потребители могат да зарадват себе си или свой близък с нов смартфон или смарт аксесоар, като изберат между различните устройства спрямо предпочитанията и нуждите си.

На специална цена с до 350 лв. отстъпка се предлага сгъваемият смартфон Samsung Galaxy Z Fold2. Сгъваемият дисплей прави устройството многофункционално, компактно и удобно за използване в динамичното ежедневие. В разгънато състояние дисплеят е 7.6 инча, а AMOLED технологията гарантира динамично разпределение на нюансите и по-контрастни цветове на картината. Моделът предлага тройна задна камера и 10 МР селфи обектив за перфектни снимки. Samsung Galaxy Z Fold2 позволява удобна и бърза смяна между дисплеите на модела, без да се прекъсва работата на приложенията.

И още едно атрактивно предложение на промоционална цена – Samsung Gаlаху Nоtе20 Ultrа. Смартфонът разполага с обширен 6,9 инчoв WQHD+ Dynamic АМОLЕD 2x дисплей. Оборудван е cъc 108 МР тройна камера и 10 MP селфи камера и може записва видео в peзoлюция 8K. Още едно предимство на Nоtе20 Ultrа е мощната батерия с капацитет 4500 mАh. Моделът разполага с отличителната за Note серията S-Pen и е съвместим с 5G мрежата на VIVACOM.

Подходящ и за работа и за забавление е Samsung Galaxy A52 5G. Смартфонът предлага 6.5-инчов FHD+ Super AMOLED дисплей, с честота на опресняване на картината 120 Hz, за да задоволи нуждите на динамичния потребител. Моделът разполага с четворна камера с 64 МР основен обектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив, 5 МР макро обектив и 5 МР телефото обектив. Оборудван е с 32 МР селфи камера с изкуствен интелект и вградени разкрасителни ефекти. Galaxy A52 5G работи с пълна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на VIVACOM. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на VIVACOM, след обновяване на софтуера от страна на производителя.

От средния клас устройства на разположение на клиентите е Samsung Galaxy A32. Моделът има 6.4-инчов FHD+ Infinity-U Super AMOLED дисплей с честота на опресняване на картината 90 Hz и батерия с капацитет 5000 mAh, която издържа до 2 дни. Устройството предлага четворна основна камера с 64 МР основен обектив, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 5 МР сензор за дълбочина и 5 МР макро камера. Galaxy A32 разполага с 4 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет за съхранение на файлове и SD слот за карта памет до 1 TB.

Advertisement

Само до края на май клиентите мога да се сдобият и със слушалки Samsung Galaxy Buds Pro на преференциална цена, както и с елегантен и функционален смарт часовник Samsung Galaxy Watch3 41 mm LTE.

Всички модели част от настоящата промоция могат да бъдат открити тук.

Continue Reading
Advertisement