Connect with us

Събития

Дръм енд басс в титанични размери за 17-годишнината на HMSU

Avatar

Публикувано

на

Рожденият ден на H.M.S.U. по традиция е едно от най-мащабните събития в клубния календар на София. А тази година дръм енд басс пионерите стават на 17 години – една много опасна и напълно неконтролируема възраст. По този повод купонът ще е наистина впечатляващ и празникът ще е не само за диджеите от H.M.S.U., но и за всчики, които милеят за басс сцената в България.

Събитието ще се проведе на 23-ти януари 2015 (събота) в четирите зали на Парти център „4 КМ“. А специални гости на мероприятието са представителите на два от най-популярните лейбъли от световната сцена – METALHEADZ и EATBRAIN.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]HMSU[/media-credit]

От страна на легендарния лейбъл на Goldie – METALHEADZ, в България ще пристигнат англичаните Jubei, Ant TC1 и Commix, докато от създадената в Будапеща лаборатория EATBRAIN очакваме премиерно представяне у нас с Jade, Mindscape & MC Coppa, подкрепени и от българското присъствие в екипа им – L 33.

След предварително гласуване феновете определиха в една от залите да звучи така наречената Джънгъл (Jungle) музика. В това помещение гост ще бъде Potential Badboy – истински пионер в жанра, който гостува за пръв път в страната.

Част от купона ще станат и повече от 20 български артисти – всички представители на HMSUacidtrip, Targy, EXo, Ogonek, Mocks+Konspirator с актуалния си High Roll проект, както и звездата на българската басс сцена – COOH. Освен тях в джънгъл залата ще можем да чуем сетовете на някои от най-атрактивните артисти у нас – Krivak & Charoday, Yango и Zionlionz Soundsystem (DJ Zion + Dub Constructor + MC Kappa Irie).

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“720″]HMSU 1 (1)[/media-credit]

Предстои да се обявим още 10 имена на артисти, които ще представят българската сцена на мащабното мероприятие.
А преди събитието клубът ще отвори врати за меломаните, които искат да се запознаят помежду си и да научат повече за специфичната култура, новите тенденции в музиката и интересните джаджи. Под надслова “Музикални срещи” ще се проведе свободна програма за дискусии и демонстрации. Ще има отворена дискусия „В кой стил е това парче“, танци с фенове, които имат конкретна идея как се подскача на басов фон и всякакви други забавления. Входът за „Музикалните срещи“ е свободен!

Билетите за партито „17 години H.M.S.U. вече са в продажба в мрежата на Eventim и партньорските магазини Break Point и 4:20 Shop. Цената в момента е 25 лева, като в деня на събитието и на входа на Парти Център 4КМ стойността им ще се покачи на 30 лева. Клубът е с капацитет 2000 човека.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“720″]HMSU 1 (2)[/media-credit]

17 Години HMSU

https://www.facebook.com/events/1643738209198585/

 

Advertisement

МУЗИКАЛНИ СРЕЩИ

https://www.facebook.com/events/765417350231456/

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“720″]HMSU 2 (Photo Yanne Golev)[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement