Connect with us

Музика

Дръм енд бейс в титанични размери за рождения ден на H.M.S.U.

Avatar

Публикувано

на

Hard Music and Sounds United или H.M.S.U. скоро ще навърши 17 години и държи да подчертае този факт с невиждан досега купон в трите зали на Парти център 4КМ. Партито е на 23 януари 2016 г.

Освен джедаите от крюто, в програмата ще слушаме в микс на живо и *7 специални гости от бъдещето*, което ще направи събитието много повече от поредното електронно парти. Става дума за артисти, издаващи продукция с марките Metalheadz и Eatbrain.

*EATBRAIN* е лейбъл на унгарския продуцент JADE, който се превърна в един от законодателите на модернистичното дръм енд бейс звучене, познато като *нюрофънк*. Лейбълът издава артисти като Mefjus, Telekinesis, Teddy Killerz, Mindscape, Dabs и дори самият Chris.SU. Вече имахме удоволствието да чуем повечето от тях на предишни партита на HMSU. Може би сте мяркали и обложките на плочите им, наситени с цвят и агресивни манга рисунки, ако не – със сигурност сте попадали на титаничната продукция на артистите от *EATBRAIN*.

*METALHEADZ* няма нужда от представяне за повечето фенове. Ако все пак по някаква причина се чудите за какъв метъл или хардкор става дума, нека да уточним – това е каталогът на GOLDIE, който е започнат в далечната 1994 г. и на практика въвежда понятието drum’n’bass. Както можете да се досетите,счита се за повече от престижно да имаш дори едно парче издадено с тази марка. Правите ли вече сметка как звучи цяла една зала, посветена на творчеството им?

Споменатото дотук ще се случва в двете големи зали, но за събитието ще отворят врати и двете малки – така партито ще тече едновременно в целия Парти център. Звукът и светлината ще засенчат спектакъла на Жан Мишел Жар, а още изненади около рождения ден тепърва предстоят.

Advertisement

Промоционалните билети за събитието вече са разпродадени, а до 10 януари можете да се сдобиете с такива на стойност 20 лв. от столичните магазини 4:20 Shop и BreakPoint, както и в разпространителната мрежа на Eventim.bg. След тази дата цената на билетите е 25 лв., а в деня на събитието и на входа – 30 лв.

Continue Reading
Advertisement