Connect with us

Кино

Дуейн Джонсън в новия трейлър на „Небостъргачът“

Avatar

Публикувано

на

Poster 70 x 100 sm Skyscraper May 2018

Никой не знае какво ще се случи, когато нещо се обърка. Това е рискът, който крие Перлата – най-високата и технологична сграда в света. В новия трейлър на Небостъргачът бившият агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Форд (Дуейн Джонсън) ще се изправи пред много професионални и житейски предизвикателства в опит да защити най-ценното – своето семейство, и ще подари на зрителите едно наистина зрелищно екшън преживяване.

След оценка на сигурността на Перлата, предположенията за опасност и пробив в защитата на бившия агент се сбъдват, което привлича след себе си серия от катастрофални събития. Уил започва упорита борба както за предотвратяването на жестока трагедия, така и за собственото си оневиняване като заподозрян за евентуална атака. Хванати в капана на огнената стихия, започнала от 96-ия етаж нанебостъргача, изплашени до смърт и превърнати в изкупителна жертва на обстоятелствата, съпругата и децата на Уил всъщност са неговата най-важна мисия. Завладяващият трилър представя не само невероятни филмови ефекти, но и впечатляващия дух на човек, чието най-значимо в живота, зависи единственоот неговата смелост.

Сценарист и режисьор на Небостъргачът е Роусън Маршал Търбър (Агент и ½, Семейство Милър), а продуценти са Бю Флин (Сан Андреас, Спасители на плажа), Джонсън Търбър и Хирам Гарсия (Сан Андреас, Агент и 1/2). Изпълнителен продуценти са Дани Гарсия (Спасители на плажа), Уенди Джейкъбсън (Сан Андреас), Ерик Хедаят (Великата стена), Ерик МакЛауд (Карибски пирати).

Небостъргачът идва в кината на 13 юли на 3D и IMAX 3D.

Advertisement