Connect with us

Кино

Дуейн „Скалата“ Джонсън връхлита с ХЕРКУЛЕС

Avatar

Публикувано

на

Herkules_plakatДуейн Джонсън започна отброяването на последните дни до световната и българска премиера на епичния екшън ХЕРКУЛЕС, като лично обяви старта на продажбите на билети в Cinema City в специално обръщение към зрителите. Многобройните му почитатели вече могат да запазят своите места пред големия екран, като освен това, при покупка на билет, имат шанса да спечелят брандирани пособия за фитнес, напълно в стила на отдадения на тренировки актьор. В продажба са билетите за всички възможни формати, в които българските зрители ще имат възможност да видят филма – 3D, IMAX3D и 4DX.

Актьорът отправи послание към своите фенове, в което накратко представи зрелищната продукция и емблематичния образ, в който ще го видим от 25 юли: „Аз съм Дуейн Джонсън и наистина се вълнувам да ви представя новия ми филм „Херкулес“. Една епична история за война, отмъщение и героизъм. И роля, която чувствам, че съм роден да изиграя.“. „Скалата“ завърши посланието си в типичния за него шеговит тон: „Дано е така, защото вече заснех филма“.

В ХЕРКУЛЕС Дуейн Джонсън се впуска в зрелищно приключение, което поставя героя му на границата между два свята – на простосмъртните и на боговете. Неговото единствено желание е да бъде съпруг и баща, но съдбата има други планове за него. Събрал в едно силата на бог и сърцето на човек, той се превръща в най-силното оръжие и единственото спасение за един обречен народ. В неравна битка срещу армия обучени воини, митичният боец ще разкрие своето непознато лице, скрито зад прочутата легенда.

Филмът на режисьора Брет Ратнър („Х-Мен: Последният сблъсък“) изправя на голям екран няколко от най-изкусителните женски лица в света на киното и модата. Сред тях са Ребека Фъргюсън, която предстои да видим в петия филм от поредицата „Мисията невъзможна“, Ингрид Болсо Бердал („Хензел и Гретел: Ловици на духове“) и супермоделите Барбара Павлин и Ирина Шейк.

Още информация за филма ХЕРКУЛЕС може да намерите във Фейсбук на адрeс www.facebook.com/ForumFilmBulgariа

Advertisement