Connect with us

Кино

„Дюн“, семейство Адамс и вълнуващ трилър по Xplore TV през февруари

Avatar

Публикувано

на

Dune 2021 XploreTV

Февруари ще бъде изключително вълнуващ за абонатите на Xplore TV. A1 Видеотека ще предложи на зрителите множество заглавия, сред които изпъкват световният фентъзи феномен „Дюн“, любимият на цялото семейство „Семейство Адамс 2“ и мистичният трилър „В капана на времето“.

Феновете на фантастичните жанрове са добре запознати с книгите от поредицата „Дюн“. Най-новата екранизация на част от световния литературен феномен беше сред най-очакваните заглавия в последните месеци и не разочарова отдадените фенове на жанра. Филмът разказва за сложната и оплетена в борби за власт вселена на бъдещето, където човеците са забранили технологиите, свързани с изкуствения интелект, и са намерили интересни начини за прогрес без тях. Главният герой Пол, наследник на благородническата династия Артеиди, се развива в този свят, докато семейството му се опитва да овладее дадена им от висшия владетел планета. На нея се добива най-ценният ресурс на тази вселена – „подправката“, която е уникално вещество, удължаващо човешкия живот и осигуряващо междузвездно пътуване. Режисьор на филма е Дени Вилньов, а за музиката е отговорен великият Ханс Цимер, който взе „Златен глобус“ за работата си по „Дюн“ преди по-малко от месец.

За любителите на анимациите в селекцията на А1 Видеотека добра възможност за прекарване на приятно време пред ТВ екрана е „Семейство Адамс 2“. Във филма виждаме познатите на всички Мортиша и Гомес, които са притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали и имат все по-малко желание да прекарват време с тях. За да възобновят връзката между поколенията, двамата решават да съберат всички членове на семейството в стария кемпер и да поемат на една особена семейна ваканция. Филмът се предлага във видеотеката на Xplore TV, озвучен на български език, което го прави достъпен и за по-малките членове на семейството.

Мистерията „В капана на времето“ предлага на абонатите на Xplore TV зрелище, което ще ги държи под напрежение до самия край. Филмът разказва историята на младо семейство, което се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж. С времето става ясно обаче, че райското кътче крие ужасяваща тайна. Всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо, а целият живот на един човек се съкращава до само един ден. Героите започват битка с този капан на времето и не е ясно дали някой от тях изобщо ще успее да се измъкне жив.

А1 Видеотека предлага на абонатите на Xplore TV над 20 000 заглавия на филми и сериали и дава възможност зрителите да се насладят на хитови продукции в дома си срещу достъпна такса. С помощта на AI препоръки, интерактивната телевизионна платформа Xplore TV „запомня“ предпочитанията на зрителите и с времето се „научава“ да им предлага подходящи за техния вкус заглавия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement