Connect with us

Общество

Европейският шампион по FIFA Станислав Чакъров предизвиква публиката

Avatar

Публикувано

на

PersiArmy WickyBG

снимка: PR

121 отбора от региона на София са заявили участие в тазгодишния регионален турнир „Купата на Coca-Cola”, което е с 25 повече от миналата година. Турнирът ще се проведе тази събота и неделя в Спортен комплекс „Академика – 4 км” (бул. Цариградско шосе №125). 103 отбора ще продължат в следващата фаза на турнира, за да се определи победителят, който ще се бори за голямата награда – спортен лагер в базата на „Спортинг“, Лисабон.

За да подкрепи отборите и да предизвика публиката в оспорван турнир по виртуален футбол, на стадион „Академика“ ще бъде и европейският ни шампион по FIFA за 2010 г. Станислав Чакъров, познат като WickyBG. Освен че се състезава в престижните турнири на играта, Станислав „преподава“ уроци в своя YouTube канал. Там неговите последователи от цял свят следят най-новото от света на виртуалния футбол. Заедно с него ще бъде и популярният български геймър Persi Army, който ще покаже страхотни трикове с джойстик в ръка. Наградата от FIFA’17 турнира ще бъде като за шампиони – посещение на най-голямото изложение в Европа за забавления и интерактивни игри Gamescom в Кьолн, Германия.

Coca Cola Cup

снимка: PR

Освен футболните съревнования, множество игри и забавления очакват всички присъстващи, които са дошли да подкрепят своя любим отбор този уикенд. В тях, наред с поддръжниците на отборите, ще се включат музикалните звезди Пламен и Иво, заедно с Ицака, Недко и Радост Тодорова, които са част от страхотния футболен отбор „Играчи FC”.

Advertisement

Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.

Continue Reading
Advertisement