Connect with us

Култура

ЕГМОНТ издава колекция от четири новели към „Изборът”

Avatar

Публикувано

на

happilyEverAfter cover

Издателство „Егмонт” ще предложи на българските почитатели на Кийра Кас колекция от четири новели към поредицата „Изборът”. „И заживели щастливо” включва ексклузивно съдържание – допълнителни сцени и илюстрации, и ще излезе на 21 ноември едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook и ciela.com.

„И заживели щастливо” ще запознае читатели с принц Максън, преди да се влюби в Америка, както и с момиче на име Амбърли, преди да стане кралица. Ще ги увлече да проследят как протича Изборът през очите на пазач, наблюдаващ как първата му любов се отдалечава, и момиче, което се влюбва в момче, което не е принца.

Научете повече…

И ЗАЖИВЕЛИ ЩАСТЛИВО

Преди Амбърли да се озове в замъка…

Advertisement

Тя бе четворка, влюбена в единица.

Преди Максън да срещне момичето на мечтите си…

Той бе момчето на нечии други.

Преди Аспен да допусне някой нов в сърцето си…

Той бе решен да се бори за първата си любов.

Advertisement

Преди Марли да получи възможността да се влюби в принц…

Тя бе омагьосана от пазач.

Потопете се отново в завладяващия свят на поредицата „Изборът” с тази вълнуваща колекция от четири новели.

Отзивите

Очарователна поредица, изпълнена с неочаквани обрати,  „Изборът” е преведена на повече от 24 езика. Почитателите на приказните сюжети са пленени от алтернативната реалност, която оживява на страниците й. В края на април т.г. стана ясно, че Warner Bros. Entertainment са спечелили филмовите права за екранизацията.

Advertisement

Aвторът

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува. Може да я посетите на kieracass.com или да я последвате в twitter на @kieracass

Continue Reading
Advertisement