Connect with us

Култура

„Егмонт” издава „Прокълната целувка”

Avatar

Публикувано

на

Издателство „Егмонт” представя романа „Прокълната целувка” от Джина Шоуолтър. Бестселър на New York Times и USA Today  и втори в паранормалната поредица „Повелители на нощта” от романтичната линия „Уо” на „Егмонт”, той излиза на 20 юни в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече…

Книгата

Въпреки че е живяла векове, Аня, богинята на анархията, никога не е изпитвала удоволствие. Докато не се сблъсква с Лусиен, въплъщението на смъртта – воин, обречен завинаги да води душите на покойните към безкрайността.

Повелителят на нощта вълнува Аня, както никой досега, и тя би рискувала всичко, за да го притежава. Но когато боговете заповядват на Лусиен да прибере самата Аня, неконтролируемото им привличане се превръща в опасна битка за спасение. Сега те трябва да победят могъщите сили, които властват над тях, преди желанието им един за друг да ги подтикне да направят немислима жертва в името на любовта…

Advertisement

Авторът

Джина Шоуолтър е автор на бестселър поредици на New York Times и USA Today, с над тридесет романа и новели зад гърба си. Книгите й са публикувани на страниците на Cosmopolitan и списание Seventeen и са преведени на редица езици.

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement