Connect with us

Култура

ЕГМОНТ издава „Скрития оракул“ на Рик Риърдън

Avatar

Публикувано

на

cover

ЕГМОНТ предлага на българските фенове „Скритият оракул” – най-новото приключение от обичния разказвач на митове и легенди Рик Риърдън

Старшият писател на лагера на нечистокръвните Рик Риърдън се завръща към любимата си гръцка митология, Пърси, Анабет, Джейсън и компания с първата книга от новата приключенска поредица ИЗПИТАНИЯТА НА АПОЛОН. Този път обаче в центъра на сюжета е, както може да се досетите от заглавието – Аполон… прокуден от Олимп в тялото на 16-годишно смъртно момче.

„Скритият оракул” ще откриете в хартиен и електронен формат от 14 май. Е-книгата ще се предлага в iBooks Store, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg. Тя ще е налична още като приложение във VivaApps и Wap-портала на Telenor, за абонатите на съответните услуги.

Рик Риърдън печели любовта на милиони читатели с романите от поредиците „Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, „Хрониките на Кейн”, „Героите на Олимп” и „Магнус Чейс и боговете на Асгард”. Носител на множество престижни награди, книгите му са продадени в над 33 милиона копия, преведени на 37 езика и издадени в 36 страни.

Continue Reading
Advertisement