Connect with us

Култура

ЕГМОНТ издава „След падането” от Анна Тод

Avatar

Публикувано

на

Издателство „Егмонт” ще зарадва българските почитатели на Анна Тод с третата книга в поредицата „След”. „След падането” ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 25 април. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

СЛЕД ПАДАНЕТО

Любовта между Теса и Хардин беше заплетена и преди, но сега е по-объркваща от всякога…

Всичко се промени, когато Теса взе най-важното решение в живота си. И вече нищо не е такова, каквото е мислила, че е. Приятелите й. Семейството й. Човекът, на когото би трябвало да може да разчита. Хардин, е бесен, когато узнава огромната тайна, която Теса е пазила досега. Вместо да прояви разбиране, той се опитва да я саботира…
Теса знае, че Хардин я обича и би направил всичко, за да я защити. Но има разлика между това да обичаш някого и да го приемеш в живота си. Безкрайното редуване на ревност, непредсказуем гняв и прошка я изтощава до краен предел. Никога не се е влюбвала толкова, не е била така развълнувана от ничия целувка, но дали неконтролируемото привличане между нея и Хардин си заслужава всичките проблеми? Любовта беше достатъчна да ги задържи заедно досега. Но ако Теса последва сърцето си, дали това няма да бъде краят?

Романът „След” и неговите продължения са най-обсъжданата поредица в мрежата с близо 1 милиард сваляния, преведени на над 20 езика. Правата за екранизацията за закупени от Paramount Pictures.

Advertisement

Анна Тод живее в Остин, Тексас със съпруга си. „След” е първият й роман, с която постига феноменален успех и световна известност. 17-годишна публикува разказа за Теса и Хардин в платформата Wattpad и останалото е история. Посетете я онлайн на AnnaToddBooks.com, присъединете се към последователите й в Twitter на @Imaginator1Dx или в Instagram на @Imaginator1D

Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории. Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.

„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот, Людмила Филипова и др.

Continue Reading
Advertisement