Connect with us

Кино

ЕГМОНТ издава „STAR WARS: Тъмен чирак”

Avatar

Публикувано

на

Издателство „Егмонт” представя най-новия роман от вселената на „Междузвездни войни” – „Тъмен чирак” от Кристи Голдън. Той ще може да се открие в хартиен и електронен формат от 26 март. Историята в книгата е официалното продължение на събитията от сериала „Войната на клонингите”, създадена по идеите на Джордж Лукас за седмия сезон на сериала. Адаптацията е дело на утвърдената писателка Кристи Голдън. „Литературната форма е позволила на Кристи Голдън да разгърне героите повече, да покаже разкъсващите ги конфликти, вълненията, дилемите и терзанията, изпълващи вътрешния им свят… Всичко тук е една идея по-зряло и задълбочено, отколкото епизод на „Войните на клонингите” би позволил”, коментират в предварително ревю на романа в StarWarsbg.com.

За почитателите на галактическата сага „Егмонт” е подготвил още спиращи дъха приключения и епични битки на живот и смърт за всички почитатели на „Междузвездни войни“. Предстои да бъдат издадени книгите „Тъмните ситски лордове“ през април, „Таркин“ през май, „Нова зора“ през юни и „Наследник на джедаите“ през септември.

Научете повече…

STAR WARS: ТЪМЕН ЧИРАК

Единственият начин да се победи безмилостният лорд Дуку е двете страни на Силата да се обединят…

Advertisement

Дуку – джедаят, превърнал се в ситски лорд, извършва все повече зверства. Това е причината джедайският съвет да взема решение за елиминирането му. За целта обединяват в екип джедая Куинлан Вос и някогашния ситски чирак Асаж Вентрес. Двамата заедно са най-добрият им шанс срещу Дуку. Но дали чувствата, които се зараждат между тях, няма да подложат мисията им на сериозно изпитание?

Кристи Голдън е носителка на множество литературни награди и автор на над 30 романа и редица кратки истории в жанровете научна фантастичка, фентъзи и хорър. Живее в Колорадо заедно със съпруга си и две котки. Може да я откриете онлайн на
http://www.christiegolden.com/

Continue Reading
Advertisement