Connect with us

Култура

„Егмонт“ отпразнува 8 март с началото на нова романтична поредица и специален подарък за читателките си

Avatar

Публикувано

на

Празникът на дамите идва с ексклузивно предложение за (по)читателките на книги за любов! Завладяващата поредица на Одри Карлан разказва историята на Миа Сондърс, която е принудена да започне работа като „луксозен ескорт“, предлагайки компанията си на различен богат мъж всеки месец. Читателите обаче не бива да бързат да я съдят – за всичко това си има причина. Миа има само година да събере един милион долара, за да изплати дълговете на баща си и да спаси неговия живот. Всеки месец действието се развива в различен град, с различен клиент, а мисията на Мия изглежда проста. Лесни пари… Поне на пръв поглед.

Първите петдесет книги, поръчани онлайн през сайта на издателството (https://egmontbulgaria.com/3086.html), ще бъдат доставени с подарък червило Ultimate Stay на Catrice с наситен цвят и модерен матов финал. Пигментната и дълготрайна текстура с плътно покритие прави червилото подходящо за ежедневна употреба, без да изсушава чувствителната кожа на устните. Предложението важи до изчерпване на количествата. Поръчките ще бъдат доставени между един и три работни дни след официалната дата на издаване.

Поредицата „Момиче от календара“ ще съдържа четири издания, като останалите три части предстои да излязат на български на 6 май, 26 август и 2 декември 2017 г.

Continue Reading
Advertisement