Connect with us

Красота

Едно от най-значимите за бюти индустрията събитие се провежда за втори път в България

Avatar

Публикувано

на

Антъни Уитакър 1 scaled

Антъни Уитъкър в България, снимка: ПР

На 21 и 22 февруари, Международна бюти конференция 2023 събира отново в София специалисти от сферата на здравето и красотата

След успешното първо издание на Международна бюти конференция през лятото на 2022 година, което събра различни специалисти и лектори от България и чужбина, за втори път в България ще се проведе Международна бюти конференция 2023.

Събитието отново ще бъде двудневно и ще се състои на 21 и 22 февруари в Гранд Хотел Милениум София, зала Шекспир, от 9 до 18 часа. Организаторите на Международна бюти конференция 2023 са Асоциацията на медицинските козметици – АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. Всички членове на Асоциацията са професионалисти, развиващи се в сферата на бюти сектора. Като такива, те са вдъхновени за втора година да предложат на своите колеги, от България и чужбина, събитие, което да надгради знанията и уменията им, да им даде възможност за осъществяване на ценни бизнес контакти и тестване на разнообразни процедури, апаратура и продукти.

Конференцията е подходяща за терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Advertisement

Тяна Пресолска, председател на Асоциацията, споделя каква е мотивация за осъществяване на конференция с такъв мащаб: “Радваме се, че все повече наши колеги, посещават събития, които им помагат да надграждат компетенциите си. За нас е важно здравето и красотата да вървят ръка за ръка, а това е възможно само, ако сме достатъчно информирани и непрестанно подобряваме познанията и техническите си умения. Благодарение на конференция от такъв тип и специалните гост-лектори, които сме поканили, искаме повече терапевти да разберат защо е важно да разглеждаме външната красота като отражение на вътрешното здраве и какво е необходимо от маркетингова гледна точка за развитието на даден център за красота. Сигурни сме, че нашите колеги ще почерпят информация за най-иновативните технологии и апаратури, ще може да тестват различни процедури и уреди и най-вече ще обменят идеи и ценни съвети. Целта ни е и да срещнем на едно място различни специалисти, терапевти, доставчици и дистрибутори, които могат да са си взаимнополезни в своята работа.”

Организаторите отново са поканили гост-лектори с огромен опит и доказани експерти в бюти индустрията. През първия ден лекциите ще бъдат представени от д-р Шарбел Аби Шахин. Основен фокус върху темите, презентирани от него, ще бъде постигането на балансирано здраве и красота чрез иновативната методика на ендобиогенната наука. Ендобиогенезата се базира на идеята, че всяко човешко същество е уникално и неговият организъм има нужда да поддържа баланс. Д-р Шарбел Аби Шахин ще въведе практикуващите специалисти в тази концепция. Чрез практиките, използвани в ендобиогенията, те ще имат възможност да предлагат по-качествена услуга, свързана не само с естетични процедури, а и с подобряването на здравето и благосъстоянието на клиентите си. 

Зала събитие

снимка: ПР

На 22 февруари, гостите на събитието ще могат да почерпят вдъхновение и знание за сферата на здравето и красотата от многократно награждавания автор и професионалист с над 40 години опит – Антъни Уитакър. Той ще представи полезни и интересни теми от бизнес гледна точка. Целта на неговите лекции е да помогне на бюти експертите да подобрят своите управленски умения и да развиват ефективно своя бизнес. Антъни Уитакър ще постави акцент в своите лекции върху маркетингови концепции за успешно развитие на салони за красота, правилно таргетиране на потребители, привличане на нови клиенти и превръщането на настоящите в лоялни такива.

Посетители 1

снимка: ПР

Advertisement

Паралелно с лекционната част от програмата, на 21 и 22 февруари, ще се проведе и бизнес изложение, на което ще вземат участие над 20 компании. Те предлагат различни услуги, процедури, апаратура и продукти, които са създадени специално за бюти сферата. Експо зоната е с напълно безплатен достъп.

За повече информация, програма и билети, посетете сайта на събитието: https://internationalbeautyconference.eu/