Connect with us

Кино

Ейдън Гилън и Майкъл Маларки разгадават Проект „Синя книга“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Драматичната поредица, базирана на действителни събития, стартира на 30 декември

Развиващ се на фона на Студената война и нарастващата атомна ера, премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Разтърсващата история, в която мистерия и истина се преплитат по необикновен начин стартира в ефира на националната политематична телевизия на 30 декември, от 20:30 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер.

Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо печели одобрението на публиката и се превръща в сериал №1 след премиерата си в Америка. Освен вълнуващият сюжет, за големия успех съществена роля играе звездният актьорски състав, сред който са Ейдън Гилън („Игра на тронове“), Майкъл Маларки (Дневниците на вампира) и Ксения Соло („Черен лебед“).

В сериала великолепният астрофизик д-р Алън Хинек е привикан в строго секретна програма на ВВС. Заедно с него в специалната мисия е замесен и капитан Майкъл Куин. Двамата командоси получават изключително сложната задача да разследват многобройни мистериозни случаи, свързани с Неидентифицирани летящи обекти.

Advertisement

Докато усилията на Куин са концентрирани единствено и само върху изпълняването на поверената му задача, скептичният д-р Хинек отклонява погледа си встрани. В резултат на това, отличният астрофизик бързо разобличава формирането на заговор, открива купища фалшиви новини и разбива множество конспиративни теории.

Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Вълнуващата драматична поредица от свръхсекретни разследвания на специалните части на САЩ- гледайте всяка делнична вечер от 30 декември, точно в 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.