Connect with us

Кино

Екшън комедията „Специална доставка“ по каналите на FilmBox този уикенд

Avatar

Публикувано

на

Много интригуващи холивудски продукции очакват зрителите през февруари

През първата седмица на февруари каналите на FilmBox ще предложат вълнуващи заглавия на зрителите. В събота по FilmBox Extra HD ще се излъчи екшън комедията „Специална доставка“ с участието на Лис Еделстайн и Бренда Сонг от 15:15 ч., а от 18:30 ч. – продукцията „Детегледачът-футболист“.

„Специална доставка“ разказва историята на Максин Картър. Максин е един от най-добрите куриери и след като дъщеря ѝ умира в автомобилна катастрофа, тя винаги е в движение, за да забрави болката. Този път тя има работа с бизнесмен от Китай, който има специална доставка за нея – неговата дъщеря Алис. Веднага щом кацат в Америка, обаче Максин започва да подозира, че нещата не са такива каквито изглеждат. Скоро тя осъзнава, че бащата на Алис има проблеми с китайското правителство и дъщеря му е в опасност. Зрителите ще могат да проследят обратите в приключенията на Максин и Алис тази събота от 15:15 ч. по FilmBox Extra HD.

Филмът „Детегледачът-футболист“ проследява живота на Хелън, която живее с двамата си сина във ферма в Канзас и решава да наеме за бавачка мъж на име Одмунд. Той пристига от Норвегия и рядко се движи без футболна си топка. Хелън все още скърби за смъртта на съпруга си, докато се бори да отгледа синовете си, и игнорира нарастващите си чувства към Одмунд. Докато веселият футболист полага усилия да се адаптира към новата обстановка, той се опитва да привлече интереса на местните хора към футбола. Как ще се развият събитията и дали историята ще има щастлив край, зрителите ще могат да разберат в събота от 18:30 ч. по FilmBox Extra HD.

Continue Reading
Advertisement