Connect with us

Lifestyle

Елица Тодорова, Вакали, балет Арабеск, Роберта и Тория с атрактивно шоу за Balkan Fashion Week 2016

Avatar

Публикувано

на

Новият музикален проект на финалистката от Евровизия Eлица Тодорова с тъпанджиите Мартин и Кристиян Пищолски ще дебютира на голяма сцена за откриването на най-големия моден форум на Балканите – Balkan Fashion Week 2016. Това е модерен етно проект, съчетаващ българската фолклорна традиция с ефектна звукова картина.
Фешън индустрията на Балканите се събира на голяма сцена в зала Рейнбоу Плаза от 11 до 14 май, 2016 г. 

Група Вакали ще озари сцената с авторска музика и хореография, пленителен звук на  ударни инструменти с невероятни танцови изпълнения и специални визуални ефекти последната вечер на модното събитие.  Гостите на  Balkan Fashion Week ще се насладят и на куп други  звезди в програмата – легендарния балет Арабеск,  поп и рок звездата Роберта, както и на младата джаз и R&B  певица Тория.
Tопмодел и мениджър на първата частна модна агенция у нас – High Level и любимият актьор на публиката Ники Сотиров, който е и режисьор на модната седмица. Организаторите на форума Мария Колева и Елена Алекси ще посрещнат един от най-влиятелните световни модни критици – Marcellous Jones, основател на The Fashion Insider, както и Anton Dell – световно известен моден консултант, работил с най-известните марки в света на модата. Както и Douglas Bassett – известен американски фотограф, снимал най-прочутите звезди и модни икони, също и няколко корици на списание ВОГ за Испания, Италия и Франция. Гости на събитието ще бъдат и представители на италианската модна академия ‘Accademia Del Lusso’.
Свое ексклузивно ревю ще направи гранддамата на българската мода – Албена Александрова,
съобщава ВИП Комюникейшън.
Билети за събитието се продават в Eventim.bg – http://www.eventim.bg/bg/bileti/balkanska-sedmica-na-modata-2016-sofia-rainbow-plaza-430964/event.html.
Continue Reading
Advertisement