Connect with us

Галерия

Елия от 4Magic представя първата си изложба със собствени картини

Avatar

Публикувано

на

Eliya 2

Кредит: Вирджиния Рекърдс

Откриването е днес, в „Галерия 28“ в Капана, Пловдив от 18 ч.

Момиче с много таланти! Такава е Елия от 4Magic, която освен с ангелски глас, приковава погледите на жадните за творчество и с невероятните си рисунки, които ще сподели за първи път официално на самостоятелна изложба, на която в рамките на месец ще бъдат представени 25 различни композиции на 30 платна.

Елия рисува от малка, а вдъхновение черпи от хората и пейзажите, които я заобикалят. В творчеството й няма правила, сама се е научила да рисува и го прави с ръце, без да използва четки. Ателието й се помещава в гаража в задния двор на дома й. Техниката, която използва е изливна, с акрилни бои, а красотата й се крие в това, че по време на рисуването се получават напълно неочаквани форми.

„Резултатът от този начин на рисуване развива въображението на хората и това ме вдъхновява. Когато разливам цветовете се получава първоначално една форма, която след това видоизменям върху платното. Колкото повече се вглеждаш в дадена картина, толкова повече интересни форми откриваш в нея, точно както в небето и облаците“, споделя Елия.

На въпроса как се е решила да направи изложба, тя отговаря:

Advertisement

„Всички картини, които съм създавала до момента, съм подарявала на близки и приятели по различни поводи. Най-голямата композиция от три картини, подарих на брат си за рождения му ден. Тогава той ме попита защо не се престраша да споделя страстта си с по-голяма група хора. Сякаш ми трябваше повече самоувереност и сега се радвам, че изложбата е факт.“

Eliya 2

Кредит: Вирджиния Рекърдс

Елия продължава да жъне успехи и като част от 4Magic, които вече могат да се похвалят с уникална серия от четири поредни супер успешни проекта – след „Together“ („Вечерай Радо“), „Колко ми липсваш“ и „Вселена“, последният им сингъл „XO XO“ е вече 14 последователни седмици в ТОП 10 класацията на най-излъчвани песни на български изпълнители в родния ефир.

В момента момичетата работят по следващия си сингъл, който предстои да излезе през ноември.

Continue Reading
Advertisement