Connect with us

Събития

Емил Конрад с кулинарен дебют – „Хаос в кухнята“

Avatar

Публикувано

на

ЕмилКонрад ХаосВКухнята

Хаосът в кухнята вече никога няма да бъде същият, защото Емил Конрад направи своя кулинарен дебют и издаде първата си книга с любими рецепти – “Хаос в кухнята”. 

Емил Конрад винаги е бил виртуоз в това да изненадва феновете си и да ги предизвиква да отгатнат какъв ще бъде следващият му проект. Този път успя да ги зарадва, отваряйки вратите на кухнята си. Питали ли сте се някога какво обича да хапва любимият ви влогър, може ли да си го приготви сам или кухнята му е пълен хаос? Това вече не е загадка! Емил Конрад разкрива всички тези тайни със своята първа кулинарна книга, в която е събрал свои любими рецепти, сред които всеки може да може да намери по нещо за себе си.

Книгата “Хаос в кухнята” беше официално представена на 2-ри юли и предизвика голям интерес в последователите на Емил. “Създадена с голяма доза любов, както и с необходимите количества олио, лук и брашно”, книгата очаква всички, които искат да се потопят във вкусния хаос на автора, на специална промоционална цена до 10-ти юли, в сайта на издателство “Робертино”.

Емил Конрад винаги е изразявал себе си чрез своите книги. Те са начинът му да допусне последователите си в своя свят. “Хаос в кухнята” е осмата книга на автора и заема специално място до другите му творби, защото съдържа в себе си детски спомени, под формата на любимите рецепти, които леля му е приготвяла, когато е бил дете.

Емил Конрад е ютубър и автор с над 450 хиляди YouTube абонати. Той става неизменна част от българското онлайн пространство след като започва редовно да публикува клипове в YouTube, когато е само на 21 години.

Advertisement

В каналът си обича да качва видеа, свързани с актуални теми, които пречупва през своя собствен поглед, а характерното му чувство за хумор го прави любимец на аудиторията му. С повече от 12 години опит в създаването на видеа, Емил има 8 издадени книги зад гърба си, както и няколко национални турнета.

Continue Reading
Advertisement