Connect with us

Музика

Ера Истрефи излиза на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour с хита Bonbon

Avatar

Публикувано

на

Тази вечер, 18-ти септември, точно в 19:00 ч., пл. Ал. Батенберг ще стане свидетел на невиждан шоу спектакъл. Музикалната сензация Ера Истрефи ще се качи на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 за бруталния финал на най-мащабното турне в България. Набелязаната от музикалните критици в САЩ за следващата Lady Gaga, която застава за първи път пред родна публика, е подготвила изключителен сет от най-силните си парчета. Ера сподели, че не само очаква с нетърпения концерта в София, но и страшно се вълнува от срещата с българските фенове. Освен, че ще чуят на живо мега хита Bonbon, столичани ще станат част и от ексклузивната програма, която звездите на @CCTVHET са подготвили специално, за да си кажат едно запомнящо се „довиждане“ с феновете за тази година – чисто нови парчета, неочаквани колаборации, зрелищни хореографии и много емоционални изненади.

Към любимите артисти на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016, Krisko, Мария Илиева, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc‘, DARA, Атанас Колев, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Кристиан Костов, DJ Doncho и балет Nova, ще се присъединят още провокативната Гери-Никол и сензацията от тазгодишната Евровизия Поли Генова, която ще бъде в компанията на LaTiDa. За мега финала на @CCTVHET на сцената ще се качат още и Santra, Kristo, Iskrata и Стивън Ачикор.

За да разберете какви изненади ви очакват на предстоящия шоу спектакъл, може да следите Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и страницата на The Voice of Summer Tour .

А, ти ще бъдеш ли там? Защото само с теб ще бъде наистина незабравимо!

Continue Reading
Advertisement