Connect with us

Музика

Ера Истрефи пристига за първи път в България

Avatar

Публикувано

на

Era

снимка: PR

Изпълнителката на мега хита Bonbon идва у нас за грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 в София

Супер звездата Ера Истрефи ще се качи на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 за грандиозния закриващ концерт в София. Феновете ще имат възможността да чуят на живо мега хита Bonbon на 18-ти септември на пл. Батенберг, за финал на заключителния спектакъл на емблематичното турне, който ще започне точно в 19:00 ч.

Набелязаната от музикалните критици в САЩ за следващата Lady Gaga, Ера Истрефи, е родена през съвсем скорошната 1994 г. в Прищина, Косово. През 2013 г. нейната звезда изгрява със супер силното парче „Mani për money“, последвано от „A po don“ и „E dehun“, които също предизвикват фурор на световната музикална сцена, но буквално бледнеят пред рекордните близо 116 милиона гледания на последния мега хит на Ера – тоталната сензация Bonbon. Парчето става застава под номер 1 за цял свят в класациите на Shazam, Spotify и iTunes. Следващата голяма стъпка за Ера не закъснява – през 2016-та година, младата дива с балкански корени подписва с гиганта Sony Music Entertainment и Ultra Music.

В момента Ера е в Лос Анджелис заедно с новия си мениджърски екип, където снима и чисто нова фотосесия. Освен за горещите кадри, Истрефи е в Града на ангелите и за работа върху няколко нови проекта, за които ще сподели съвсем скоро с феновете. Патрик Мокси, президент на департамента за електронна музика в Sony Music, споделя: “Изключително сме развълнувани от предстоящите записи с талантливата Ера Истрефи и работата с „NESËR Music“, най-голямата медийна група в Косово“, а Волфганг Бос допълва:

Advertisement

“Eра е изключителен артист със собствен стил и много ясна артистична визия за себе си. Щастливи сме, че ще работим с нея и NESËR Music върху създаването на албума й за Sony Music International”.

Ultra ще издадат албума на Ера Истрефи и в САЩ в колаборация с друг лейбъл от семейството на Sony Music – RCA Records.

Сензацията Ера Истрефи ще се качи на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 със съдействието на ShowTime, а заедно с нея ще бъдат и любимите на родната публика Krisko, Поли Генова, Мария Илиева, Pavell & Venci Venc, Михаела Филева, Атанас Колев, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Дарина Йотова DARA, Кристиан Костов, DJ Doncho и балет Nova.

Още интересни новини и подробности може да следите на http://www.facebook.com/CCHappyEnergyTourFacebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.

А, ти ще бъдеш ли там?

Advertisement
Continue Reading
Advertisement